صفحه نخست > دیدگاه > فاجعه ی ولسوالی جلریز شرمساری بزرگی برای حکومت ع و غ است

فاجعه ی ولسوالی جلریز شرمساری بزرگی برای حکومت ع و غ است

بصیر آهنگ
شنبه 4 جولای 2015

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

سه روز است جنگ شدیدی در ولسوالی جلریز ولایت میدان وردک بین نیروهای پلیس محلی و تروریست های طالب جریان دارد. در طول این سه روز تروریست های طالب با حملات گروهی و مرگ بار چندین پسته ی امنیتی را در این ولسوالی به آتش کشیده و ۳۰ تن از سربازان پلیس را کشته اند. منابع محلی می گویند؛ تروریست های طالب در این حمله چندین تن از سربازان پلیس را پس از دستگیری سربریده و جسد های آنان به شکل عریان در مناطق اشغال شده ی ولایت میدان وردک به نمایش گذاشته اند. پلیس محلی ولسوالی جلریز در اولین ساعات حمله ی طالبان با تماس با مرکز این ولایت و همچنان وزارت داخله و دفاع خواهان کمک عاجل و فرستاده شدن نیروهای بیشتر به این ولسوالی شده بودند اما با گذشت سه روز و به خاک و خون کشیده شدن ده ها مدافع وطن٬ هیچ کمکی نه از کابل و نه از مرکز ولایت میدان وردک به آنها فرستاده نشده است.اکنون گفته می شود از تمام نیروهای مستقر در این ولسوالی فقط یک سرباز زنده مانده است. این سرباز سه شبانه روز بدون آب و غذا در مقابل تروریست ها جنگیده و زندگی اش را نیز حفظ کرده است.
۱- آنچه در ولسوالی جلریز اتفاق افتاده است بدون شک یک فاجعه برای نیروهای امنیتی کشور و یک شرم ساری

بزرگ برای حکومت وحدت ملی می باشد.
امید واریم عوامل این مسئله از سوی مردم افغانستان و پارلمان کشور به صورت جدی بررسی و از دولت بازخواست صورت گیرد.
چنانچه همه می دانند؛ در مرکز ولایت میدان وردک یک واحد ویژه ی از نیروهای پلیس ملی افغانستان مستقر می باشند. این نیروهای ویژه وظیفه دارند برای مهار حملات گروهی طالبان نه تنها در ولایت میدان بلکه در چندین ولایت شرقی و مرکزی نیز شرکت کنند و برای پیش گیری حملات تروریست ها٬ نظر به اطلاعات داده شده از سوی امنیت ملی افغانستان٬‌ عملیات شبانه و پاکسازی محلات از وجود هراس افگنان را نیز انجام دهند. حال اینکه چرا این نیروها حتا پس از سه روز جنگ آنهم در چند کلومتری مقر شان٬ برای کمک به ساحه اعزام نشده اند٬ سوالی بزرگ و پیچیده ای است که دولت و مسئولین این نیروها باید به آن پاسخ گویند.
۲- خبر حمله ی گروهی طالبان بالای ولسوالی جلریز و عکس های خونین سربازان کشته شده در این حمله از دو روز به اینسو به صورت گسترده در رسانه های اجتماعی دست به دست می شوند و برخی از وب سایت ها٬ روز نامه ها و تلویزیون های خصوصی افغانستان نیز این موضوع را به صورت جدی دنبال کرده اند.
اما دراین میان رسانه های چون بی بی سی و دویچه وله "صدای آلمان" که دفاتر مجهز در کابل و ده ها روز نامه نگار و گزارشگر در نقاط مختلف افغانستان دارند؛ به شکل سوال برانگیزی در این باره سکوت کرده اند.
در حالی که همین رسانه ها بعضی وقت ها از بی مضمونی حتا موضوعات پیش پا افتاده و غیر خبری را نیز به صورت گسترده پوشش می دهند. علاوه براین٬ در بخش دری دویچه وله٬ بخش فارسی بی بی سی برای افغانستان و بخش پشتوی این رسانه؛ ده ها روز نامه نگار٬ گزارشگر و برنامه ساز افغانستانی مشغول وظیفه هستند. آنها وظیفه دارند تمام اتفاقات خبری افغانستان را به صورت جدی دنبال نموده و از طریق رادیو٬ وب سایت و تلویزیون این رسانه ها پوشش دهند.
اما انگار برای همین روز نامه نگاران و گزارشگران محترم٬ مرگ ۳۰ از هموطنان شان ارزش خبری ندارد. جدا از اینکه بگویند همین آدمها زندگی اش را از دست داده اند تا امنیت این خاک و این سرزمین و حتا امنیت من و فامیل من را در این کشور تامین کنند.
خلاصه اینکه ۳۰ مدافع وطن که در جلریز به خاطر دفاع از شرف و ناموس وطن به خاک خون غلطیده اند و خانواده های شان بی پرست و در غم مانده اند به اندازه ی مرگ گربه ی جاپانی برای خبرنگاران هموطنش در بی بی سی و دویچه وله ارزش خبری نداشت.
در لینک هایی که در پایین می گذارم نگاه کنید مرگ گربه ی جاپانی با چه آب و تابی در بخش پشتو و فارسی بی بی سی پوشش داده است.
۱- بخش پشتو بی بی سی : http://www.bbc.com/…/…/06/150629_hq_tama_station_master_dies
۲- بخش فارسی بی بی سی: http://www.bbc.com/…/20…/06/150628_me_tama_cat_station_japan
حالا شما می دانید و واکنش تان در برابر این دو رسانه
با عرض حرمت
بصیر آهنگ
www.facebook.com/basirahang

آنلاین :
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید
Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس