صفحه نخست > کابل پرس ورزشی > ورزش افغانستان > نثار احمد بهاوی در شانزدهمین رقابت های آسیایی دوم شد

نثار احمد بهاوی در شانزدهمین رقابت های آسیایی دوم شد

پنج شنبه 18 نوامبر 2010

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

در جریان رقابت های شانزدهمین رقابت های ورزشی آسیا در کشور چین، نثار احمد بهاوی در رشته ی تکواندو در وزن کمتر از 80 کیلوی مردان به مقام دوم دست یافت.

عکس از رویترز

بهاوی با کلاه سرخ

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • نثاراحمد با كسب مدال نقره مركز دوم را كسب نمود نه سوم

  • بلی مدال نقره واقعا ً مقام دوم است

    در عکس اما چهار نفر دیده میشود که قدری مرا هم حیران کرد که مبادا در چین نقره سوم باشد ؟!

    ولی به هرصورت این یک پیروزی بزرگ برای همه ما افغانها است و مبارک باشد امید که دیگر جوانان بیرق کشور افغانستان را در همین روز های دشوار هم بلند نگهدارند

    زنده باد بهاوی

    • تنوير عزيز دو نفر كه طرف چپ قرار دارند هردو برنده مدال برنز هستند ايرانى و چينايي

    • شهاب جان محترم

      از روشن ساختن موضوع نهایت تشکر.

      باور کنید من برای اولین بار آموختم که در مسابقات بین المللی اعطای دو مدال برونز هم امکان پذیر است

      باز هم تشکر .

    • با سلام خدمت دوست ما که حیرانی!!!

      آیا تا هنوز هم حیرانی که مبادا در چین مدال نقره سوم باشد؟ دوست من مدال ها بین المللی هستند و در هر کجا یکسان هستند ولی دلیل موجودیت چهار نفر بر روی سکوی مسابقات نشان دهندۀ این است که دونفر سوم شدند هادی ساعی ورزشکار بداخلاق و نژادپرست ایرانی و یک ورزشکار هلندی و نثار احمد بهاوی دوم و رقیب تایوانی اش قهرمان شد.

  • مبارک باد

    جوان دیگر افغان به نام جواد لکزایی مدال برنز نصیب شد

  • چون بحث در اینجا در مورد آن افغانهای است که با وجود مشکلات متعدد که از برکت پنجابی های کثیف و بویناک نصیب افغانها شده ، بیرق افغانستان را بلند نگه میدارند خواستم عکس های از فرهاد دریا در در کنسرت او در هلمند خدمت شما تقدیم کنم.

    زنده باد فرهاد دریا این وطنپرست واقعی :

    http://graanafghanistan.com/?p=31505

  • کریکت بازان افغان تیم پنجابی های کثیف و بویناک چتلستان را شکست داده و به فاینک راه یافتند.

    این بدین معنی است که تیم افغان یک مدال حتما ًنصیب خواهد شد.

    دعا کنید که فاینل را هم ببرند.

    زنده باد افغانستان

  • http://ferdausnajwa.blogfa.com...
    به تاریخ 7 ثور 1357 روز پنج شنبه در اثر کودتای خونینی که در آن 29 تن از اعضای خانواده داوود خان به قتل رسید حزب دیموکراتیک خلق افغانستان مرکب از جناهء خلق و پرچم که یک سال قبل ائتلاف نموده بودند، به همکاری و طرح روسیه به حکومت نیم قرنهء محمد زایی ها در افغانستان خاتمه داد. رهبر این کودتاچیان نور محمد ترکی بود. هنوز یک ماه از کودتاه نگذشته بود که اختلاف در حزب حاکم ایجاد شدو تره کی و حفیظ الله امین دست به تصفیه کاری زدند و پرچمی ها را از قدرت راندند. تره کی در اولین اقدامش سلطانعلی کشتمند را که فردی از ملیت هزاره و عضو هیأت حاکمهء حزب کمونیست بود، باز داشت نمود. وی نخست محکوم به اعدام و بعد با پادرمیانی مسکو به حبس ابد محکوم شد. تره کی؛ نور احمد نور وزیر داخله و ببرک کارمل معاون صدراعظم را به ترتیب به حیث سفیر به واشنگتن و چکوسلواکیا منصوب کرد. (دولت آبادی، 1387)

    سیاست های رادیکالی، قتل عام، غارت و تجاوز به ناموس ملت توسط تره کی و حفیظ الله امین بیشتر اقلیت های قومی را بیزار کرد و نواحی کوچکتر کشور را به صورت مراکز انقلابی درآورد. وقتی مقامات رسمی محلی حزب خلق، عمدتاً پشتونها، ناگهان دست به مقدمات اصلاحات زدند، این فعالیت های حزبی خلق باعکس العمل های مردم مواجه شد و به عنوان موج جدیدی از مداخلهء پشتون ها تلقی شد نه رهایی توده ها از رنج حاکم در زندگی آنها. در خزان 1978 بود که نیرو های هزاره و افغان (پشتون) در دره بامیان باهم درگیر شدند. (پولادی، 1381 و دولت آبادی، 1387)

    هزاره ها از جمله اولین گروه هایی بودند که برضد رژیم چپگرای کابل قیام کردند. در حالیکه توجه جهانیان روی فعالیت گروه های مجاهدین در مرزهای غربی افغانسان متمرکز شده بود، هزاره ها در نواحی مرکزی کشور سرگرم جنگ با عمال اجنبی بودند. در آخرین روز های سال 1979 رهبران مذهبی، تحصیل کرده ها و روسای مناطق و اقوام هزاره ها، حکومت شورای انقلاب اتفاق اسلامی (شورا) تاسیس نمودند، و سید علی بهشتی (پدر سید محمد جمال فکوری بهشتی عضو مجلس نمایندگان از ولایت بامیان. نجوا) را به عنوان رئیس جمهور خود انتخاب کردند. همه مقامات دولتی افغان (پشتون) یا کشته ویا از منطقه اخراج شدند و جای آنها را کارمندان منتخب مردم گرفتند. این حکومت رسمی بود (با ساعات کاری معمول و یک روز تعطیلی در هفته)، دارای ارتش، تسهیلات تحصیلی و طبی، بخش های قضایی، شبکه تیلفونی که با مراکز شهر های بزرگتر در ارتباط بود و نمایندگانی در کشور های چون ایران و پاکستان. (پولادی، 1381)

    حفیظ الله امین و کودتای سپتامبر تا دسمبر 1979

    حکومت تره کی با کودتای دیگری توسط شاگرد وفادارش حفیظ الله امین و قتل تره کی خاتمه یافت. اما حکومت امین بیش از سه ماه دوام نکرد. وی بیشتر وقتش را برعلاوه ادمه به قتل عام مردم به تمرین صحبت در رادیو و تلویزیون سپری کرد. (دولت آبادی، 1387)

    ببرک کارمل، دسمبر (1979- می 1986م

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس