Kabul Press, World Media Home, Associated with RAHA in exile

 

 

No Censorship!

Letter to Editor

RAHA PEN CLUB, Afghanistan Centre

English

Portuguese

Spanish

Pashto

E- Afghanistan/Web Hosting

پر خواننده ترين سايت اينترنتی افغانستان

کابل پرس من!

برای مطالعه ی تازه ترين اخبار جهان اينجا را کليک کنيد

خبری، تحليلی و انتقادی

کابل پرس می خواهد تحولی در عرصه ی ژورناليزم افغانستان باشد

ورود به نمايشگاه  اختصاصی  کابل پرس

فقط با اجازه رسمی نجيب الله مسافر  و يا مديريت کابل پرس می توانيد از عکس های اين نمايشگاه استفاده کنيد. با متخلفين برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. علاقمندان به خريد عکس ها می توانند با ما تماس بگيرند

برای ورود به نمايشگاه دايمی عکس های نجيب الله مسافر اينجا را کليد کنيد

سوانح مختصر نجیب الله مسافر

متولد سال 1342؛ در ناحیه د وم ده افغانان کابل.

تحصیلات:

فارغ رشته نقاشی؛ از پوهنحی هنرهای زیبای پوهنتون کابل.

نظر به دعوت دیپارتمنت فوتوژورنالیزم مرکز مطبوعاتی آیینه؛ مدت دوسال آموزش عملی و نظری، تحت نظر استادان خارجی به نام های رضادقتی، منوچهردقتی، گلن، شان، دیوید و مارگرید، فراگرفته و درسال 1383 دیپلوم فوتوژورنالیزم  را به دست آورده و از مدت پنج سال بدینسو، مسلک عکاسی را دنبال می نماید.

 

نمایشگاه های تدویرشده:

برای مدت شش ماه؛ در ولسوالی های یکاولنگ، دره صوف، لعل و سرجنگل و پنجاب، منحیث فوتو ژورنالیست و فلمبردار، ایفای وظیفه نموده است.

تصاویرش در مجلات "Hunger Belt، الغوچک، Hazarajat Assistant Newsletter، مجله جوانان، هفته نامه مشارکت ملی، هفته نامه نگاه نو، گاهنامه هنر، هفته نامه کابل، هفته نامه کلید، هفته نامه مرسل و..."، به چاپ رسیده است.

درسال 1381 نمایشگاه مستقل عکاسی را به نام "زمستان گرسنگی هزاره جات شامل 68 قطعه عکس مختلف، برای مدت 20 روز در مرکز مطبوعاتی آیینه برگزار نمود که توسط سفیر ایالات متحده امریکاه"رابرت فین"، افتتاح گردید.

درسال 1382 نمایشگاه عکاسی که دربرگیرنده 300 قطعه عکس بود، برای مدت یک هفته در ولایت بامیان برگزار نمود.

درسال 1382 نمایشگاه عکاسی را که شامل 20 قطعه عکس بود، مشترکاً در نمایشگاه آثار نقاشی، سوخته کاری، مجسمه سازی و خطاطی هنرمندان افغانی، در کابل؛ مرکز بنیاد فرهنگ و جامعه مدنی، برگزار کرد.

در تابستان سال 1382؛ برای بررسی پروژه های سازمان ECHO ، به حیث فوتو ژورنالیست؛ در کابل، بامیان، سیغان، آقچه، میمنه و کندهار، عکس برداری نموده است.

درسال 1382؛ نمایشگاه مستقل عکاسی مشتمل بر 60  قطعه عکس جالب، درکابل؛ مرکز بنیاد فرهنگ و جامعه مدنی، برگزار کرد.

در سال 1382 نمایشگاه دیگر مشترک عکاسی را به ابتکار کمیسیون مستقل حقوق بشر؛ به پیشواز روزهشتم مارچ، همراه با فوتو ژورنالیستان مرکز مطبوعاتی آیینه؛ در فاکولته هنرهای زیبای پوهنتون کابل، برگزار نمود؛ که تصاویراین نمایشگاه، نمایانگر وضعیت زنان در ولایات کندهار، هرات، بامیان، مزارشریف، کندز، خوست و ننگرهار بودند.

درسال 1383 درجمع آثار نقاشیخط، خطاطی، نقاشی و عکاسی؛ به تعداد 180 قطعه عکس، درانجمن دانشگاهیان ولایت بلخ، به نمایش گذاشته بود؛ که نظر به دعوت جوانان میمنه، این نمایشگاه بعد از ختم در مزارشریف، به میمنه انتقال گردید و  درآنجا نیز به معرض نمایش قرارگرفت.

همچنان، نمایشگاه عکاسی که  در ماه جوزای سال 1384 از طرف "Interaction American Council for"Voluntary International Action"، در بین 90 تن از فوتو ژورنالیستان جهان، شامل 280 قطعه عکس در هفت بخش مختلف دایرشده بود؛ دو اثر عکاسی وی، دربخش های آموزش و دیموکراسی، حایز مقام اول گردید.

در ماه جوزای سال 1384 توسط بنیاد فرهنگ و جامعه مدنی؛ به تعداد 7 قطعه عکس وی، در نمایشگاه بین المللی"بینل" ایتالیا، راه پیدا کرد.

در سال 1384 به مناسبت دومین سالگرد بنیاد فرهنگ و جامعه مدنی؛ تعداد 10 قطعه عکس وی، به شیوهء جدید تحت عنوان "بازی رنگ و نور"، در مرکز آن بنیاد درکابل، به نمایش درامد.

درسال 1384 به مناسبت شصت و هشتمین سالروز استرداد استقلال کشور، 58 قطعه عکس وی که شامل زندگی جوانان در جامعه بود، در کابل؛ سالون کنفرانس وزارت امور جوانان، به  نمایش گذاشته شد.

درسال 1384 به مناسبت 11 سپتمبر، تعداد 11 قطعه عکس وی، با یک عکاس امریکایی؛ به شکل دو رویه، به نمایش گذاشته شده بود که جمعاً 22 قطه عکس میشد؛ یک روی عکس ها، حوادث افغانستان و روی دیگرآنها، حوادث 11 سپتمبر را نشان می داد؛ نمایشگاه مذکور، توسط سفیر امریکا، در بنیاد فرهنگ و جامعه مدنی افتتاح شد.

درسال 1384 یک قطعه عکس وی، درسایت BBC  بخش صدای شما؛ در مسابقه عکس که تحت عنوان "مدرسه"، برگزار شده بود، حایز مقام اول گردید.

درسال 1384 یک قطعه عکس وی، بازهم در سایت BBC  بخش صدای شما؛ در مسابقه عکس که تحت عنوان "کاسبی" برگزار شده بود، حایز مقام دوم گردید.

درسال 1384 به مناسبت روز جهانی زن و سالگرد مجله مرسل، به تعداد 40 قطعه عکس و تعداد قاب تابلوی نقاشی؛ در سالون دفترکلیدگروپ، به نمایش گذاشته شد و همچنان بیش از 100 قطعه عکس وی، ازطریق پروژکتورنیز روی پرده، نمایش داده شد که مورد استقبال تماشاچیان قرارگرفت.

در پانزدهم ثور 1385 اولين نمايشگاه اينترنتی عکس در افغانستان با بيش از 300 قطعه عکس روی سايت اينترنتی کابل پرس و بصورت دايمی راه اندازی شد. اين نمايشگاه اختصاصی با عنوان ديروز، امروز و فردا در دسترس علاقمندان قرار دارد و علاقمندان می توانند در صورت تمايل نسبت به خريد اقدام کنند.

 

 برای ورود به نمايشگاه دايمی عکس های نجيب الله مسافر اينجا را کليد کنيد

شما می توانيد مقالاتتان را درباره اين نمايشگاه به آدرس سردبير ارسال کنيد

فقط با اجازه رسمی نجيب الله مسافر  و يا مديريت کابل پرس می توانيد از عکس های اين نمايشگاه استفاده کنيد. با متخلفين برخورد قانونی صورت خواهد گرفت

اگر می خواهيد سايت اينترنتی مخصوص خود را داشته باشيد!

اگر بدنبال افزايش اعتبار می باشيد!

و اگر ارتباطات گسترده و ارزان می خواهيد

دريافت کتاب افغانستان الکترونيکی (ميزبانی وب)

 

کابل پرس من!

 ديروز، امروز و فردا

نمايشگاه عکس های

 نجيب الله مسافر در کابل پرس

نجيب الله مسافر: دوست دارم بيانگر واقعيت ها از طريق لنز کمره به جهان باشم و اکنون خوشجالم که کابل پرس وب سايت خبری، تحليلی و انتقادی، واقعا خدمتکار فرهنگيان و هنرمندان است. اميدوارم اين سايت حرفه ای که می خواهد تحولی در عرصه ی ژورناليزم افغانستان باشد، همچنان با قدرت ادامه دهد.

اولين نمايشگاه اينترنتی عکس در افغانستان را با مجموعه ای نفيس از کارهای نجيب الله مسافر، بصورت اختصاصی روی سايت کابل پرس برگزار می کنيم. اين نمايشگاه از تاريخ پانزدهم ماه ثور سال 1385، بصورت دايمی آغاز شده و بازديد از آن، فقط با وارد شدن به سايت اينترنتی www.kabulpress.org  ممکن خواهد بود.

 نمايشگاه دارای سه بخش می باشد: ديروز، امروز و فردا!

32 عکس، زوايای مختلفی از افغانستان غمگين را در ديروز می نماياند. کودکان، خشونت، ويرانی و تلاش برای زنده ماندن، سوژه های اين عکس های آقای نجيب الله مسافر، عکاس حرفه ای افغانستان می باشد. 287 عکس ديگر  برش هايی  از افغانستان امروزاند، با سوژه هايی مانند کار، تلاش برای زيستن، فرار از خشونت، زندگی کودکان، زنان و مردان، انتخابات، ديدارها و مراسم رسمی مقامات، پول، حملات انتحاری، بازار، تاريخ، محيط زيست، بازسازی، خبرنگاران، نقاشی، تياتر و موسيقی، شادی، مهر، دنيای ديجيتال، گرسنگی، اجتماعات مردمی، برف، ورزش، بزکشی، گودی پران، خواندن و نوشتن، بودا و آداب و فرهنگ.

فردا در ده عکس از نجيب الله مسافر، رويش و اميد توامان است.

علاقمندان می توانند ضمن بازديد از اين نمايشگاه، در صورت تمايل نسبت به خريد هرکدام از عکس ها در اندازه های مختلف اقدام کنند.

همين جا هم از صاحبان جرايد افغانستان و بيرون، راديو و تلويزيون ها و نيز مديران سايت های اينترنتی و دارندگان وبلاگ خواهش می کنم تا اين خبر را منتشر کنند.

کابل پرس، پرخواننده ترين سايت اينترنتی افغانستان که با روش خبری، تحليلی و انتقادی منتشر می شود، می خواهد تحولی در عرصه ی ژورناليزم افغانستان باشد.

کامران ميرهزار

کابل، بهار 1385

Top Global Newspapers: Asia    Latin America    Africa   Europe   USA    Canada    Australia  

فقط با ذکر ماخذ، نام نويسنده و  تاريخ انتشار می توانيد از مطالب ، عکس ها و آثار ديگر در کابل پرس استفاده کنيد                Members Login

As the mind has no boundaries, the RAHA concept does not have frontiers and is opposed to information and cultural control by global communication entities whether media conglomerates, states or local governments, or religions


Kamran Mir Hazar: Editor-in-Chief / Afghanistan/ Kabul/ Mobile: 0093 799390025/ Email: editor at kabulpress.org

info at kabulpress.org   reader at kabulpress.org

Copyright© Kabul Press, World Media Home 2004 -2006

کليه ی حقوق بر اساس قوانين کپی رايت  محفوظ و متعلق به سايت کابل پرس می باشد