بدبختانه از مدت ها قبل کاسبان دین در قالب یک طرح غیر ملی برای تائید مافیای قدرت دست بکار شده و از نشانی دین تیشه بر ریشه آن وارد میکنند، تا باز هم هر چه بیشتر شهروندان افغان را نسبت با اعتقادات شان منظون بسازند و خود نیز از مانده یی قدرت بهره یی گیرند. تردیدی نیست این استفاده یی کاسبانه از دین و سودی جوی استوار بر شانه یی اعتقادات مردم بیخ عدالت و دینداری را خواهد کند.
کثیری از علماي افغانستان در طول تاریخ بار ها به عنوان تائید کننده گان ارباب قدرت حرکت کرده اند، تا همین چهار دهه قبل علمای بزرگوار در اکثر مناطق کشور در بین مردم تبلیغ میکردند که "پادشاه (...)
پذيرش > واژه های کلیدی > واژه های کلیدی در کابل پرس > انتخابات در افغانستان
انتخابات در افغانستان
-
فتوای جدید "شورای علما" بیخ عدالت را کند
7 می 2009, بوسيلهى محمد داود دادرس -
این 17 تن قرار بود تحت پیگرد باشند
21 آپریل 2010کابل پرس: سیستم قضایی افغانستان سیستمی کاملا فاسد است و دادستان ها و قاضیان آن بیشتر به زد و بند می اندیشند تا اجرای آنچه قانون بر دوش آن ها نهاده است. در بسیاری از موارد، دادستان ها و قاضیان از پيگری پرونده های اختلاس، تقلب و جنایت به شمول تجاوز جنسی چشم پوشی کرده اند و مجرمان آسوده به جرم خود ادامه می دهند. مجرمان و متقلبان اصلی در دستگاه های دولتی و حکومتی اکنون در کار وزارت و ولایت و.. می باشند. هر از چند گاهی دولت افغانستان در نتیجه فشار افکار عمومی، آوازه هایی را برای مبارزه با فساد به راه می اندازد و چند روزی سپری نمی شود که همه چیز به فراموشی سپرده (...)
-
مشکل انتخابات ما چیست و مقررات تابعیت افغانی چه میگوید؟
18 آپریل 2009نویسنده: عبدالجلیل جمیلی
جناب محترم دوکتور عزیزالله
رئیس کمیســـیون مستقل انتخابات!
با تقرب به مرحلۀ اعلا ن رسمی کا ند ید ها ی ریا ست جمهوری دولت اسلا می افغانستان وبا درنظر داشت طی مراتب و کنترول تقنینی موضو ع ِ( تنها افغان بودن ایشان و نه تابعیت دوگانه )که هم حکم صریح قانون اساسی ما مراعا ت و عملی شده و هم بر اسا سا ت حقوق خصوصی روابط بین الد ول و امور قونسلی و تابعیت استوار باشد – مراتب ذ یل را بنا بر تجربۀ عملی سا لیا ن متما دی خد متم در چوکا ت وزارت امورخارجۀ افغانستان و هم تطبیق شدن احکام قا نونی دیروز د روطنم ، مراتب ذ یل را به استحضار شما (...) -
در کابل چه می گذرد؟
27 جون 2009, بوسيلهى داکتر رمضان بشردوستروز سه شنبه ۲ سرطان ۱۳۸۸ مطابق june , 23 , 2009 قبل از ظهر را در خیمه ملت سپری کردیم : آمدن مردم از هر گوشه و کنار افغانستان از هر سن و سال ، از هر جنس و قوم...نشانه عشق و محبت مردم به وطن و منافع ملی می باشد که خیمه ملت سمبول آن شده است.
بعد از ظهر در غرب کابل رفته بودیم و ملاقاتی با اهالی غرب کابل در پل خشک داشتیم و ضمن توزیع کردن پوسترهای کوچک سیاه و سفید، کلیپ انتخاباتی خود را فروختم.
قبلاً من کلیپ انتخاباتی را در خیمه ملت می فروختم اما در جلسات بین مردم در چهار راهی و سرک ها رایگان توزیع می کردیم. امروز اولین بار است که تصمیم گرفتیم که دیگر (...) -
چرا نامزد انتخابات ریاست جمهوری نیستم
8 اكتبر 2013, بوسيلهى داکتر رمضان بشردوست -
کاندیدان وبیدادان
30 آپریل 2009 -
داکتر بشردوست و قوماندان شورای نظار؛ انتخابات و بندگان دالر
25 سپتامبر 2014, بوسيلهى عتيق شاهد -
نقض آشکار حقوق سیاسی غیر پشتون ها در تعداد کرسی های پارلمان
17 جولای 2013, بوسيلهى کابل پرس خبرینشر نخست در کابل پرس: شنبه 4 می 2013
کابل پرس: روز شنبه چهارم ماه می، پارلمان افغانستان در جلسه ی خود به بررسی حوزه های رای دهی کوچی ها در انتخابات پارلمان پرداخت. طبق خبر رسمی پارلمان افغانستان، این نهاد تصویب کرد که کوچی ها در ده حوزه ی انتخابی نامزد شده و به رقایت بپردازند. نکته ی مهمی که وکلای پارلمان افغانستان به آن به هیچ عنوان تماس نگرفتند، تقسیم ناعادلانه ی کرسی های پارلمانی می باشد. فارغ از دروغ های مرسوم حاکمان پشتون درباره ی جمعیت افغانستان و کیفیت قومی آن که جمعیتی حدود 20 درصد را بیش از پنجاه درصد معرفی می کنند، نتایج انتخابات اخیر پارلمان و (...) -
دسیسه انتخاباتی: مراکز رای دهی در مناطق پشتون نشین باز و در مناطق غیر پشتون نشین به حداقل کاهش یافته است
30 جنوری 2014, بوسيلهى کابل پرسکابل پرس: در سند بدست آمده توسط کابل پرس که بصورت جدول ارایه شده توسط وزرای داخله، دفاع و رییس امنیت ملی افغانستان درباره مراکز رای دهی می باشد، تمام مراکز رای دهی در ولایات پشتون نشین قندهار، ننگرهار، پکتیا، پکتیکا و خوست در جریان انتخابات سال آینده باز می باشند و در ولایاتی که امنیت در آنجا نسبتن برقرار است و یا مشکل بی امنیتی به اندازه این ولایات وجود ندارد، مراکز انتخاباتی زیادی مسدود خواهند بود و یا مراکز تا جای ممکن کم می باشند.
در این سند نشان داده می شود که برای نمونه 484 مرکز رای دهی ولایت ننگرهار، 244 مرکز رای دهی در ننگرهار، 207 مرکز در پکتیا، (...) -
آیا کرزی با رفتن به دره کیان درانتخابات ریاست جمهور موفق خواهد شد ؟
28 آگوست 2009, بوسيلهى کابلیآیا کرزی با رفتن به دره ء کیان درانتخابات موفق خواهد شد ؟
کیان زادگاه سید منصورنادری دره ئ شاداب وخوش آب وهوا ازنامش پیداست که شأن وشوکت تاج واقتدار است . درافغانستان هرگاه اسم ازکیان برده میشود درذهن شنونده بطورنا خود آگاه اسماعیلیه را تداعی مینماید وهمین طور سید منصورنادری . این دره درفاصله تقریبآ 35- 40 کیلومتری ولسوالی دوشی درمسیردره شیکاری ولایت بغلان قرارگرفته که ازنظرموقعیت جغرافیائی ، ازامتیازبسیاربالای سوق الجیشی برخورداراست . چه دره کیان که شاخه ی از دره ئ شکاری است دامنه وشاخ وبرگ آن بلندا وعمق کوه پایه های وحشی بابا- هندوکوش را درافسارخویش (...)
0 | ... | 70 | 80 | 90 | 100 | 110 | 120 | 130 | 140 | 150 | ... | 430