از گذشته تا حال كساني و يا ممالكي بودند كه در حق دولت و ملت مظلوم افغانستان ظلم و حق تلفي هايي را انجام داده اند ، كه متاسفانه اين روند تا به حال همچنان ادامه دارد و روز به روز دامنه آن گسترش مي يابد .
بعد از شكست شوروي در افغانستان بلاها كم كم بر سر مردم اين كشور سرازير شد و كشورهاي همسايه كه در ناآرامي اين كشور دست به دست هم داده بودند اين پيروزي برايشان ناخوشايند بود و در صدد بر هم زدند دوباره اين كشور شدند و با ايجاد تفرقه و نفاق در بين دولت ، سياستمداران آن زمان را از هم دور نمودند و هر كدام را به طرفي با نام هاي مختلف به جنگ و نزاع تشويق كردند و بعد (...)
پذيرش > واژه های کلیدی > واژه های کلیدی در کابل پرس > پناهجویان، مهاجرت، آوارگی و جنایت کوچ اجباری
پناهجویان، مهاجرت، آوارگی و جنایت کوچ اجباری
-
ميراث شوم محمد ظاهر
25 مارچ 2008 -
همسايه هاي افغانستان دشمناني در لباس دوست
11 می 2010, بوسيلهى قاسم عبداللهی -
بيانيه شوراي مهاجرين افغانستاني مقيم ايران - مشهد به حمايت از قربانيان تهاجم مسلحانه كوچيها در بهسود
25 جولای 2008, بوسيلهى آذر کیشپديده شوم كوچيگري سالهاي متمادي است كه توسط حكومتهاي وقت به ابزاري براي رسيدن به مطامع مادي و سياسي مبدل شده چنانكه عصر دموكراسي و تجربه زندگي مدني امروز جامعه ما هنوز تحت تاثير اين پديده شوم قرار دارد بطوري كه در روز هاي اخير كوچيهاي تجهيز شده با هجوم به مناطق امن كشور ده ها تن از انسانهاي بي گناه را به شهادت رسانده و هزاران زن و كودك مردمان حامي صلح و آرامش را آواره كرده و با از بين بردن بسياري از منابع تامين زندگي ، مزارع ، كشت زارها و احشام هم وطنان بي دفاع ما ، سعي در ايجاد شكافهاي بين مردم درجهت دامن زدن به اختلافهاي قومي و مذهبي دارند.
جاي بسيار تاسف (...) -
از سرزمين اسطوره های چند رگه
9 مارچ 2008, بوسيلهى کامران میرهزاردوست دارم به ساختی اسطوره ای از زن اشاره كنم و آن را با نماد بی همتای سرزمين تاريخی پاروپاميسس Paropamisus پيوند دهم ، به نماد بی همتای « شاخ گوزن » در جريان يك مراسم آيينی. دريغم می آيد اسطوره و نمادی كه سينه به سينه به روزگار ما كشيده شده بين افراد اندکی محدود بماند.
شبي الان قوا یا الان خوا مادر دو فرزندش شد كه حاصل آميختگی او و نور بود. اين افسانه ای با اندام های اسطوره ای ست كه سينه به سينه آمده و ما را متوجه خود كرده است . الان قوا دختر پادشاه ، بعداز مرگ پدر، با برادر و مادرش زندگی می كرد ، پس از مدتی علايم بارداری در او مشاهده می شود ، شايد او به (...) -
در جریان بحران های اقتصادی به مثابۀ یک راه حل به مهاجرین نگاه کنید
18 دسامبر 2008جینوا- 18 دسامبر 2008- امروز که مصادف به روز بین المللی مهاجرین است سازمان بین المللی مهاجرت (IOM) میگوید: کشورها باید سهم مثبت مهاجرین را که میتواند رشد اقتصادی و بهبود و مقاومت در برابر وسوسۀ بستن دروازه ها به ایشان در اوقات آزمایش اقتصادی است درک کنند.
ویلیم لیسی سیونگ (William Lacy Swing) رئیس عمومی سازمان بین المللی مهاجرت گفت: " گرچه بحران اقتصادی تا هنوز آشکار شده است و تأثیر کامل آن غیر واضح باقیمانده، برای دولت ها و کشورهای پیشرفته زیانبخش خواهد بود تا دروازه های شانرا به مهاجرین بسته نمایند. اکثر آنها تا هنوز به کارهای که شهروندان در کشورهای (...) -
رشوه های جهان اول به افغانستان؛ اخراج اجباری پناهجویان از سویدن
11 سپتامبر 2013, بوسيلهى بصیر سیرتسه روز بود که در شبکههای اجتماعی گزارشهایی دربارهی اخراج دستهجمعی 9 افغان مهاجر از سویدن منتشر شده بود. اما امروز پولیس با برخورد خشنی مانع تظاهرات در اطراف ادارهی مهاجرت شهر استکهلم شد. جایی که افغانهای مهاجر از زندان ویژه توسط پولیس به سوی میدان هوایی اسکورت میشدند. گفته میشود، تنها 9 نفر نیستند که امروز از سویدن اخراج میشوند. بلکه حدود 30 نفر اخراجی فردا در میدان هوایی کابل به دولت افغانستان تسلیم داده خواهند شد.
معترضان میخواستند از اخراج اجباری مهاجران جلوگیری کنند. آنها شعار میدادند که برای پولیس سویدن شرمآور است که افغانستانیها را به (...) -
جنایات سیستماتیک حاکمان افغان و کوچی ها در زمان عبدالرحمان به روایت رسانه های بین المللی
16 می 2011, بوسيلهى کامران میرهزارجنایات نسل کشی، قتل عام، برده داری، جنگ های داخلی، جنایات جنگی و جنایات حاد علیه بشریت
بخش نخست
درآمد
خشونت ها و جنایات امروزی در سرزمینی که نام آن از زمان به قدرت رسیدن افغان ها افغانستان نام گرفته است، ریشه ای بس طولانی دارد. این خشونت ها و جنایات بصورت سیستماتیک و برنامه ریزی شده علیه باشندگان این سرزمین انجام شده و همچنان همان سیاست در رژيم حامد کرزی دنبال می شود. جنایات سیستماتیک حاکمان افغان علیه باشندگان این سرزمین به شکل های مختلف از جمله نسل کشی، برده داری، کوچ اجباری، تجاوز جنسی، غصب زمین و تبعیض روی داده است. همه ی این جنایات در دوره ی امروزی (...) -
پناهجویان افغان در ناروی امنیت روانی ندارد
2 فبروری 2014, بوسيلهى عبدالواحد روانسالانه صد ها شهرون افغان بنابر مشکلات امنیتی، اجتماعی و سیاسی از کشور خارج می شود و به کشور های اروپایی، امریکایی و استرالیا درخواست پناهندگی می دهد. ناروی یکی از کشور های است که بسیاری از افغان ها در آن درخواست پناهندگی می دهند؛ اما به ندرت جواب مثبت می گیرند.
بر اساس آمار اداره کل مهاجرت و اتباع جارجه ناروی در سال 2013 تعداد 752 پناهجوی افغان درخواست پناهندگی داده اند که از آن تعداد 230 تن جواب رد گرفته و 125 تن بر اساس مقررات دبلین به کشور های مربوطه بازگردانده شده اند.
سالانه حدود صد ها پناهجوی افغان وارد ناوری می شود. تعداد اندکی از آنها بعد از بررسی (...) -
فروش مواد غذایی و استفاده از امکانات حمل و نقل برای پناهجویان افغانستانی در استان فارس ممنوع شد
2 جولای 2012منبع: سایت کلمه
محدودیتهای تازه برای مهاجران غیرقانونی؛ اسلامی و انسانی، یا نژادپرستی؟!
ممنوعیت فروش مواد غذایی و ارائه خدمات حمل و نقل به اتباع خارجی غیرمجاز
کلمه – گروه اجتماعی: در ادامه روند اعمال محدودیت ها برای اتباع خارجی مقیم کشور، دولت در برخی استان ها نانوایی ها و تاکسی ها را به همراه دیگر خدمات دهندگان حمل و نقل و فروشندگان مواد غذایی، ملزم کرده که به اتباع خارجی غیرمجاز خدمات ارائه ندهند و برای تشخیص غیرمجاز بودن هم از آنها خواسته است که از اتباع خارجی کارت اقامت بخواهند!
دولت احمدی نژاد که در سالهای اخیر با وجود هزینه کرد میلیاردها تومان (...) -
منشور مصالحه و آشتی ملی
17 مارچ 2010کابل پرس: پس از چند سال تاخير، در ماه جون سال 2005، بخش حقوق بشر سازمان ملل در افغانستان، کميسيون مستقل حقوق بشر افغانستان و دولت افغانستان برنامه ای را تدوين کردند که نام آن را " صلح، مصالحه و عدالت در افغانستان" نهادند.
علی رغم نواقص جدی اين برنامه مانند شامل نشدن دوران کوچ اجباری، نسل کشی و چپاول دوره ی نادر و ظاهر پادشاهان ديکتاتور افغانستان که هنوز سایه ی جنايات آن زمان بر زندگی قربانيان تاثير دارد، باز هم پس از تاخير يکساله، حامد کرزی، رييس جمهور نام نهاد افغانستان، در دهم ماه دسمبر سال 2006 برنامه ی عمل دولت برای عدالت انتقالی را رسما اعلام کرد. (...)
0 | ... | 280 | 290 | 300 | 310 | 320 | 330 | 340 | 350 | 360 | 370