صفحه نخست > کارتون > ظاهر هویدا، مکتب و ناتو

ظاهر هویدا، مکتب و ناتو

سه کارتون
عتیق شاهد
پنج شنبه 15 مارچ 2012

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • باقی سمندر
    حوت سال ۱۳۹۰ خورشیدی
    مارچ سال ۲۰۱۲ میلادی

    سلام به همه خوانندګان ګرامی کابل پرس?
    سلام به کارتونیست ګرامی

    یاد ظاهرهویدا را ګرامی میداریم . به همه اعضای خانواده هویدا و دوستان و دوستانداران هنرش این ضایعه بزرګ فرهنګی را تسلیت میګویم .
    جای ظاهر هویدا در عرصه تیاتر - سینما -موسیقی و ګوینده ګی و برنامه سازی وشعردر افغانستان برای همیش خالی است وخواهد ماند .
    ظاهر هویدا در شهر هامبورګ به روز دو شنبه پانزدهم ماه حوت بساعت پنج بامداد جان به جان افرین سپرده ودرشهر هامبورګ بخاک وخانه ابدی ګذاشته شد وجاودانه ګردید و دیروز یعنی پنجشنبه نخستین شب جمعه ګی وختم و یاد بود برایش در رستورانت موزیک هاوس در هامبورګ برګزار شد وروز یک شنبه یعنی پس فردا عده ای از دوستانش در رستورانت اوسکار محفل یاد وبودی برای ظاهر هویدا برګزار خواهند نمود.
    من دوست ویار نازنین چهل ساله خود را در بیست ودو سال اخیر پیوسته میدیدم و باهم بیشتر از دو هزار ساعت صحبت هاو تبادل افکار داشتیم . در اخرین روزهای مریضی وزندګی اش سر پر شورش رابه روی زانویم ګذاشته بود وسخن میګفت .
    روز دیګر پرهایش را واز نموده و به سوی جاودانګی شتافت . به ګفته فروغ فرخزاد فقط صداست که می ماند .
    صدای ظاهر هویدا جاودانه است وخواهد ماند .
    ظاهر هویدا برضد هرنوع تجاوز چه از ناتو چه از پکت وارشا موضع صریح و قاطع داشت و هیچ جنایت و جنایت کا را تایید نمیکرد ودرمورد تاجران سیاسی اهنګی ای داشت با شعر رازق فانی که می سرایید :
    همه جا دکان رنګ است وهمه رنګ میفروشند
    ظاهر هویدا در دایزنګی بدنیا امد و تاهفت سالګی در شهر مزارشریف زیست و صنف اول را در لیسه سلطان غیاث الدین درمزار شریف خواهد و هفت ساله بود که پدرش اسماعیل جان جوانمرګ شد و ماماهیش ظاهر هویدا وبرادرانش کبیر جان و منیر جان و مادر بزرګوار شان را با خود شان به شهر کابل آوردند . انها به کابل کوچ کردند و نخست درمنطقه دهمزنګ و بعدن در کوچه کتابفروشی به نزدیکی های ابده میوند یا سپاهی ګمنام زیستند و ظاهر هویدا از صنف دوم تا صنف ششم را درمکتب متوسطه سید جمال الدین افغانی درشهر کابل خواند و صنف هفتم را تا صنف نهم در لیسه استقلال و بعد از آن شامال موسسه هنری وتیاتر درکابل شده و درسال ۱۹۶۶ بادوستان دیګرش برای ادامه تحصیل عازم شهر ماسکوشده و از طرف دولت افغانستان بورس تحصیلی داشت و در هنرستان ماسکو بنام چایکوفسکی درس خواند .
    دربسا شهر های افغانستان کنسرت هایی اجرا نمود . در سال ۱۹۹۰ نخست به هند و بعد آن به المان وشهر هامبورګ سفر کرد وتاپای جان در شهر هامبورګ اقامت داشت و درجریان سال ۱۹۹۲ تا بدرود ګفتن زندګی در شهر های زیادی از المان - ایالات متحده امریکا - روسیه - اوګراین - هالند - اشتراسبورګ - دنمارک - سویدن وفرانسه کنسرت هایی اجرا کرد ومورد استقبال دوستدارانش قرار ګرفت . اخرین البوم ای از ظاهر هویدا بنام ای کاش - ای عشق میباشد که هفت آهنګ را اجرا کرده است .
    یاد ظاهر هویدا ګرامی باد
    ظاهرهویدا یادت ګرامی باد

    یاد ظاهر هویدا را ګرامی میدارم .
    به همه دوستداران هنرش تسلیت میګویم .

    آنلاین : ظاهر هویدا، مکتب و ناتو

    • آقای سمندر سلام
      چند روز قبل آقای جان دمیانیوک یکی از نگهبانان اردوگاه مرگ که توسط المانی های دموکرات نازی در خاک پولند بیخشید در لهستان ساخته شده بود به سن 91 سالگی داعی اجل را لبیک گفت وبقیه عمر خود را به شما بخشید
      وفات المناک این مرد بزرگ را به شما داکتر رسول رحیم وقومندان دلیر داکتر اسپنتا تسلیت میگویم خداوند وی را با شهدای دیگر چون جنرال داود داود وشهید صلح استادو کا استاد ربانی ودیگر بزرگان دین یکجا حشر نماید

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس