صفحه نخست > دیدگاه > نخستین مسابقه مشت زنی برای استقرار صلح در افغانستان

نخستین مسابقه مشت زنی برای استقرار صلح در افغانستان

غلام سخی ارزگانی
سه شنبه 30 اكتبر 2012

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

از چهار دهه به این سو بوده که افغانستان در عمق بحران ویژه ای ناامنی، جنگ، بی خانمانی، ویرانی و قتل های جبران ناپذیر قرار گرفته و از هر دشت، کوه، مزرعه، بیابان و سراسر افغانستان تا کنون جریان ریزش خون مردم بی دفاع ما قطع نگردیده و مردم تشنه ای صلح، امنیت، ثبات سیاسی، رفاه اجتماعی، خودکفایی اقتصادی، حاکمیت ملی و... تحقق نظام مردم سالار در این حیطه خونبار می باشند.
با وجود که از سال 2001 میلادی تا کنون قوای نظامی ناتو با اشتراک بیش از چهل کشور جهان در مبارزه علیه تروریزم در جوار حکومت و نیروهای نظامی افغانستان وجود دارند؛ ولی تا هنوز پیش زمینه های صلح در کشور ما به نظر نخورده و همه مردم خواهان صلح پایدار در کشور می باشند.

در همین رابطه مراسم مشت زنی دو قهرمان به خاطر استقرار صلح و مبارزه برای تحقق صلح در افغانستان توسط حمید رحیمی و سعید ام بلوا از تانزانیا به روز دوشنبه 8 عقرب 1391 برابر با 29 اکتوبر 2012 میلادی در کابل برگزار گردید که در مرحله هفتم، مسابقه مشت زنی قهرمانی به نفع حمید رحیمی به پایان رسید و حمید رحیمی کمربند قهرمانی مشت زنی برای صلح را به نام افغانستان از آن خود کرد. در ضمن، حمید رحیمی گفت که این کمربند قهرمانی از من نیست و این برای افغانستان می باشد که نهایت وسعت نظر ملی و خردمندی وی را در راستای برقراری صلح به اثبات می رساند.
سایت بی بی سی در مورد معرفی مختصر این دو قهرمان مشت زن بین المللی چنین گزارش می دهد:
«دو بوکسوری که در این مسابقه با هم مبارزه می کنند حمید رحیمی مشت زن افغان متولد آلمان و سعید ام بلوا از تانزانیا هستند که امروز در وزن کشی شرکت کردند.
سعید امبلوا که ۲۳ ساله است در ۳۱ مبارزه قبلی حرفه ای خود ۱۹ بار برنده بوده، هشت بار مقابل حریفان خود شکست خورده و ۴ بار هم مساوی کرده است.
رحیمی که شش سال از حریف‌اش بزرگتر است، در۲۱ مبارزه حرفه‌ای پیشین خود، ۲۰ بار پیروز بوده است.
او باور دارد که تنها ورزش می تواند جامعه قومیتی افغانستان را کنار هم قرار دهد. او امیدوار است که "مبارزه برای صلح" بتواند این کار را انجام دهد.
او گفته است:" کودکان نباید اسلحه در دست گیرند، آنها باید وارد ورزش شوند و من ورزش را باور دارم.
من می دانم که ورزش قدرت و کشش این را دارد که همه مردم را جذب کند. من امیدوارم این مسابقه صلح را به شهر من بیاورد"
هدف اصلی از برگزاری این مبارزه، ارائه تصویری از صلح و آزادی در کشوری است که چهل سال با جنگ و تروریسم دست به گریبان بوده است.» سایت بی بی سی/ فارسی افغانستان
گزارشگر بی بی سی محل تولد حمید رحیمی را آلمان معرفی کرده است که کاملآ اشتباه می باشد. این مسأله من را ناگزیر نمود تا اندکی حمید رحیمی را معرفی نمایم که هم اشتباه رفع گردد و در ضمن، هویت حمید رحیمی به صورت واضع برای همه و به خصوص برای مردم افغانستان روشن گردد:
پدر حمید رحیمی، مرحوم انجنیر امین الله رحیمی بود که سه ماه قبل در شهر هامبورگ آلمان داعی اجل را لبیک گفت. امین الله رحیمی متولد شهر باستانی هرات و در ضمن هزاره تبار بود. مادر حمید رحیمی، فاطمه رحیمی است که از طرف پدر هزاره ارزگانی و اطرف مادر جاغوری می باشد. علاوه از آن، فاطمه رحیمی خواهر بزرگ خانم من نیز می باشد.
حمید رحیمی هنوز به مکتب راه نیافته بود که بنا بر شرایط ناگوار و جنگ افغانستان؛ همرا با پدر، مادر، دو خواهر، یک برادر بزرگ و کاکایش پناهنده آلمان شدند. او در شهر هامبورگ به مکتب رفت و بعد بنا بر ذوق خاص خویش به ورزش مشت زنی روی آورد که تا کنون دست آوردهای زیادی ورزشی را به نام افغانستان و برای مردم افغانستان کمایی نموده است.
حمید رحیمی و یا هر قهرمان ورزشی افغانستان که مدال ها، کمربند قهرمانی و سایر دست آوردهای را که شخصآ در مسابقات ملی و بین المللی بدست آورده اند صرفآ به نام خانواده، یا قوم، یا منطقه، یا مذهب و سایر تعلقات خرد ثبت و مسمی کردن، یک اشتباه می باشد. ورزش کاران و یا کسانی که در سایر بخش ها، مدال ها، کمربندهای قهرمانی جهانی و سایر امتیازات را در زیر بیرق افغانستان به دست آورده اند به صورت خاص مربوط به مردم و کشور مقدس ما افغانستان می باشد.
اگر کسی، چنین قهرمانان ملی و بین المللی افغانستان را تنها در محور خانواده کوچک، یا قبیله، یا سمت، یا قوم، یا نژاد، یا مذهب خاص محدود نماید، یک جفا در حق هنر ورزشی و قهرمانان کشور ما می کند. پس، معرفی هویت اصلی حمید رحیمی و خاصتآ قهرمانی او دارای افتخارات انسانی، اسلامی، ملی و ورزشی می باشد که در گام نخست به بشریت تعلق دارد و بعد به افغانستان ارتباط می گیرد.

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • من ماندم این مشت زنی ها چی ارتباطی با صلح دارد صلحی که کشور ما باید به ان برسد از نوع دیگریست و اگر من نمی دانم پس یکی بیاید و این ارتباط بی ارتباط را شرح دهد.
    دیگر اینکه دو نفر باهم جور امده پلان کردند که با فروش تکت 50 تا 400 دالری جیب مردم را خالی نمایند. لطفا دوستان نظر دهند.

  • Jenab hali Artebat warzesh ba sulha besyar mustahkam ast chura ki amin warzesh ast ki mardom ra az ar qeshar wa tabaqat ama melyat ha ra ba am dar yak fazai dostana ba gerd am meyard , ata ba keshwar ha , durest ast ki an ha yak marketing buzark namadan ba frosh ticket ama aminqader azena ra bar dasht kardan ,khuda konad fameda bashi

  • آقای فطرت شما با ید خوشحال باشید که بلیت را 50 دالری گیر آوردید ورنه تکت پروفیشیونال بوکسنگ از 500 دالر قران هم کم نیست. زیاد منفی نگرا نباشید، مردوم بی پول آمده مسابقه را نمیبیند، اینها همه سرمایه داران جهادی است که پول دارند. و حمید جان کمک های زیادی به مردومان بی پول میکند.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس