صفحه نخست > کابل پرس افشا می کند > فهرست بادیگارهای وکلا و سناتوران؛ ترس از حضور میان مردم و راه اندازی دسته (...)

فهرست بادیگارهای وکلا و سناتوران؛ ترس از حضور میان مردم و راه اندازی دسته های رهزنی و غارت

کابل پرس خبری
دوشنبه 14 جولای 2014

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

نشر نخست در کابل پرس?: سه شنبه 7 می 2013, بوسيله‌ى کابل پرس خبری

کابل پرس: آنچه در ادامه می آيد فهرستی از تعداد محافظین یا بادیگارهایی ست که از طرف وزارت داخله افغانستان برای وکلا و سناتوران شورای ملی در نظر گرفته شده است. این فهرست جمع محافظین را 440 چهل تن نشان می دهد که بر علاوه ی اين تعداد، 83 محافظ دیگر نیز برای تامین امنیت مقر پارلمان گمارده شده اند. مقدار معاش این محافظان مشخص نیست اما آنچه مشخص می باشد این است که تعدادی از وکلا و سناتوران افغانستان معاش محافظان را بصورت مستقیم خود دریافت می کنند. آنان به وزارت داخله افغانستان گفته اند که خود آن ها محافظ استخدام کرده و پول آن از وزارت داخله ی افغانستان گرفته می شود.

این فهرست نشان می دهد که رسول سیاف با داشتن 39 محافظ، ملا تره خیل کوچی 30 محافظ، حاجی الماس 20 محافظ، محمد یونس قانونی 29 محافظ، ملا عزت الله عاطف 23 محافظ و فضل الهادی مسلم یار 18 محافظ بیشترین محافظان را در بین وکلا و سناتوران دارند. در جمع دریافت کنندگان محافظ از وزارت داخله افغانستان کسانی نیز وجود دارند که در تمام دوره ی وکالت و یا سناتوری خود چند بار بیشتر در مقر پارلمان حضور نیافته اند و چهره هایی نا آشنا برای همکاران خود می باشند.

نکته ی مهم دیگر این است که این افراد با تعداد زیاد بادیگارد، به شدت از حضور در بین مردم هراس دارند و در هنگام عبور و مرور در شهرها بويژه کابل مشکلات زیادی امینتی و ترافیکی را برای شهروندان ایجاد می کنند. برای نمونه بارها گزارش شده که افراد مسلح ملا تره خیل کوچی بر شهروندان در کابل حمله کرده و حتا چند تن را کشته اند. گزارش هایی نیز منتشر شده است که ملا تره خیل کوچی، در داخل و اطراف شهر کابل با افراد مسلح خود، دسته های رهزنی و دزدی ایجاد کرده و به غارت اموال مردم می پردازند.

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • نصیر میردادی
    بانیشانه که دربار کنن حقیشان است اخر 14 سال جهاد کردن. کسی حق ندارد که خلاف مجاهدین چیزی بگوید.

  • حدس میزنم، یگانه شخصیت که هیچ بادیگارد ندارد، آقای بشردوست است. چون دزد و فاسد نیست، حتی طالبان از ترور ایشان صرفنظر میکنند.

  • اینها انتخاب خود مردم است. پلو میدهند و منبر میروند و وکیل میشوند. کناه خودمان است که چنین حیوانات را وکیل خود انتخاب میکنیم.
    اقای بشر دوست راستی انسان خوبیست! کمتر کسی مثل ایشان در افغانستان پیدا میشود.

  • لست دقیق نیست چرا
    حاجی ظاهر قدیر ۳۵ محافظ دارد و لالی ۲۸ محافظ
    تواب از دارالامان

  • تنها مساله محافظ و بادیگارد نیست؛ ۲۵ درصد معاش هم بسیار پول میشود، بیست برابرحقوق یک معلم! گفته اند فیل زنده ومرده ء آن یک برابر است، یعنی عاج فیل را پس از مرگ به قیمت کلان میفروشند؛ وکلای محترم ماهم ازین پس ، بازنشسته و بر حال شان یک قیمت دارد! تبریک به خانم شکریه بارکزی معروف به ( اسم خاص)!
    شعری در انترنت دیدم در باره امتیازات وکلا، گوشهء از شعر:

    رهزنی تکتاز میدان است وبس
    جیب پر کردن، به جولان است وبس

    گرچه « اسلامی» است نام مرزوبوم
    درخفا، تعظیم شیطان است بس!

    پارلمان، این خانهء تن پروری
    در نبود و بود، یکسان است وبس!

    بر مفاد عام گر قانون رسد
    بر سرش بحث فراوان است و بس:

    میشود مردود،چون « قانون زن»

    هم نشین گرد نسیان است وبس!

    گربود قانون « حق و امتیاز»
    گوئیا لعل بدخشان است وبس:

    چشم بسته میشود امضاءو «پاس»
    با تکان ریش ، آسان است وبس!

    من ندانم پارلمان دزد است یا:
    مملکت در دست دزدان است و بس!

  • منبع> سایت رادیو آزادی
    تاریخ: 15.7.2014
    موسسه حقوق بشر و محو خشونت افغانستان تصویب قانون مصونیت و حقوق وکلا را خلاف منافع ملی کشور عنوان کرده و از مشرانو جرگه و رییس جمهور افغانستان می خواهد تا آنرا تایید و توشیح نکنند.

    عبدالودود پدرام رییس اجرائیوی موسسه حقوق بشر و محو خشونت افغانستان و هماهنگ کننده نهاد مدنی شهروند مسوول به روز دوشنبه در صحبت با رادیو آزادی گفت قانون مصونیت و حقوق وکلا با شرایط کنونی کشور مطابقت نداشته و هیچ مبنای حقوقی ندارد:

    " به هیچ وجه ما اجازه نخواهیم داد به کسی که از موقف و مقام که دارند به عنوان نماینده های مردم سوء استفاده شخصی بکنند، خواست ما این است که این قانون به هیچ وجه تایید و توشیح نشود بخاطری که خلاف منافع ملی افغانستان است. "

    آقای پدرام همچنان گفت در نظر دارند در اعتراض به تصویب این قانون از سوی ولسی جرگه به روز چهارشنبه در برابر شورای ملی با شماری از نهاد های جامعه مدنی دست به گردهمایی اعتراضیه بزنند.

    طرح قانون مصونیت و حقوق وکلا در اجلاس عمومی روز شنبه ولسی جرگه در چهار فصل و ۲۰ ماده با اکثریت آراء تصویب گردید، اما تعداد اندک وکلا با تصویب این قانون موافق نبودند.

    بر اساس این قانون برای اعضای ولسی جرگه بعد از ختم دوران وکالت آنان امتیازات و حقوق ماهانه در نظر گرفته شده‌است.

    در این قانون آمده است که برای اعضای شورای ملی پس از دوره وکالت شان 25 درصد معاش، دو محافظ، پاسپورت سیاسی و برای خانواده شان پاسپورت خدمت داده می شود.

    گفته می شود معاش ماهانه یک عضو ولسی جرگه در حال حاضر 195هزار افغانی است.

  • 15 جولای, 00:33, بوسيله‌ى تواب

    لست دقیق نیست چرا
    حاجی ظاهر قدیر ۳۵ محافظ دارد و لالی ۲۸ محافظ
    تواب از دارالامان )

    این فهرست نشان می دهد که رسول سیاف با داشتن 39 محافظ، ملا تره خیل کوچی 30 محافظ، حاجی الماس 20 محافظ، محمد یونس قانونی 29 محافظ، ملا عزت الله عاطف 23 محافظ و فضل الهادی مسلم یار 18 محافظ بیشترین محافظان را در بین وکلا و سناتوران دارند. در جمع دریافت )

    اشخاصیکه به نام وکلا بیشترین و زیاد محافظ دارند اینها وکلای ملت محسوب نمیشوند بلکه آنها تشکیل دهنده گروپ ترور و وحشت انسان کش دشمن امنیت افغانستان یعنی گروپ طالبان اند

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس