صفحه نخست > دیدگاه > تعیین چهره های کهنه، تکرار اشتباهات نو

تعیین چهره های کهنه، تکرار اشتباهات نو

میرویس جلالزی
پنج شنبه 25 آگوست 2011

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

افغانستان به آزمونگاه دایمی "دولت جهانی" که با عجله و بکاربرد شیوه های اجباری و استفاده از امکانات نظامی تحقق میابد، تبدیل شده است. "جامعه جهانی" اصطلاح مرموز و تقلب شده یی است که ظاهرا به مفهوم دولت های کشور های ذیدخل در این مساله به نمایندگی از مردمان شان میباشند.

ولی این اصطلاح در بطن دقیقا تقلب شده است که در عقب آن گروه های سرکوب کننده و مافیای جهانی قرار دارند که توانسته اند به تدریج قدرت را در کشور های شان غصب و به قدرت فراملتی تبدیل شوند. کسانیکه در عقب "جامعه جهانی" قرار دارند در صدد "دولت جهانی" هستند.

در باره پیدایش، رشد و زوال، تشکیل، ساختار این دولت مرموز ولی معلوم در مقالات بعدی تماس خواهیم گرفت. در مقاله حاضر تنها شیوه های اداره و اسالیب کار آنرا که مظاهر انکارناپذیر آن در زادگاه ام افغانستان دیده می شود، بدست بررسی می گیرم. شیوه های اداره ی "دولت جهانی" در افغانستان زیاد است که عمده ترین آن گماشتن افراد آزمون شده بار بار به پوست های دولتی هستند.

تقلب، تزویر، فریب ، نیرنگ و حیله گری یکی از اصول "دولت جهانی" است که همه ساحات زندگی را در بر می گیرد.

بخاطر اثبات این ادعا ، می خواهم اجرای این اصل "دولت جهانی" را در ساحات مختلف مسایل افغانستان، در عملکرد کشور های خارجی در این سرزمین با مثال های عینی و انکار ناپذیر روشن نمایم.

یکی از خطرناکترین تقلب ها در عملکرد "دولت جهانی" تقلب نمایندگی مردم است که در امور سیاسی، اداره اقتصاد کشور و مهمترین ساحات زندگی تقلب می شود.

مثال اول: تقلب نمایندگی مردم به دو نوع انفرادی و گروهی انجام می شود که مثال انفرادی آن گماشتن افراد قبلا تربیه شده یا اجیرشده از هر قوم یا گروه های سیاسی و مذهبی می باشد که به صفت نماینده برای شان هویت داده می شود. جالب اینکه تقلب نماینده نه تنها نمایندگی مردم در اداره مملکت، بلکه نمایندگی در میان مردم هم تقلب می شود. مانند گلبدین نماینده مردم پشتون، آصف محسنی نماینده مردم تشیع وغیره وغیره.

تقلب در نمایندگی آنقدر عمیق می گردد که نه تنها بازیگران دستگاه دولتی، بلکه گروه های اپوزیسیون دولت نیز تقلب میگردد.

اخیرا حکومت افغانستان یکی از مهره های قبلی درجنوب افغانستان را بعد ازچند سال دوباره به آن ولایت فرستاد.
این جناب اقای اسدالله خالد است که به حیث فرمانده کل نظامی ولایات جنوبی افغانستان تعین گردیده است .
اگر به پیشینه نامبرده نظر شود او نه اینکه در کندهار بلکه در ولایت غزنی و حتی در وزارت اقوام قبایل افغانستان کاری را نه کرده است که مردم از آن به نیکویی یاد نمایند.
عوامل اصلی نا امنی های امروزی در جنوب همان چهره های است که امروز به پست های تازه در این ولایات گماشته میشوند.
از جناب ریس جمهور پرسان شود که ایا در افغانستان قحط رجال حکم فرما است یا چطور؟
به باور من این یک اشتباه دیگر جناب کرزی است که شاید به سرنوشت صد ها افغان بی گناه باز مینماید و افراد آزمون شده ناکام را به سمت های جدید تعین مینماید....
ادامه دارد.....
یک مطلب را که روزنامه ګلوبل اند میل چند قبل نشر کرده بود در لینک زیر بخوانید.
http://www.benawa.com/kandahar...

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • از همین رو ست که امنیت روز تا روز بد تر شده است ,کار به اهل کار سپرده نمیشود , این دزد اوغانی مگر فرد نظامیست تا امنیت قندهار را درست بکند , اشرف غنی احمد زی کدام متخصص امور نظامی امنیتی ست تا او منحیث فرد مهم واگذاری امور نظامی امنیتی به هر جا سفر ودستور بدهد وتقسیم وظایف بکند!!!

    سرمه ازموده را نباید باز متحان کرد باید وزیر دفاع کنونی و ریس امنیت حتا وزیر داخله جای شانرا به افراد مسلکی و با تجربه خالی کنند ورنه سرنوشت ملت وکرزی مثل نجیب اله خواهد شد !!!

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس