صفحه نخست > کابل پرس ورزشی > ورزش افغانستان > معرفی نامه مختصر آقای حسین صادقی هنر پیشه فلم و قهرمان ورزش رزمی جهان

معرفی نامه مختصر آقای حسین صادقی هنر پیشه فلم و قهرمان ورزش رزمی جهان

غلام سخی ارزگانی
شنبه 8 دسامبر 2012

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

قرائت معرفی نامه مختصر حسین صادقی توسط غلام سخی ارزگانی در محفل اتحادیه ورزشی افغانهای مقیم اروپا در شهر هامبورگ جمهوری فدرالی آلمان

حسین صادقی فرزند آقای محمد یوسف، متولد ماه حوت 1358 در ولایت ارزگان می باشد. وی از ایام طفلی علاقه خاص نسبت به ورزش داشت و همواره آموزش فن ورزشی را در ذهنش می پروانید که چگونه به این مقصد خویش نایل گردد. ولی؛ پدرش خیلی دوست داشت که پسرش حسین صرفآ مکتب برود و تحصیل نماید .

از آن جایئکه حسین شب و روز به «خیال» ورزش غرق بود و به «امید» اینکه به این معشوق خویش برسد، همان بود که بلاخیره خیال پردازی های او، امید را در وجودش تقویت بخشید و عشق اش نسبت ورزش نزدیک تر گردید تا اینکه عملآ به ورزش پرداخت.

حسین به پنهان از پدرش به ورزش «ووشو» آغاز نمود. زمانیکه وی از ورزش فارغ می شد، لباس های سپورتش به دور از چشمدید پدرش در خانه مخفی می کردد تا او از این مسأله آگاه نشود. ناگفته نماند که در ضمن، حسین به دروس مکتب خویش نیز ادامه می داد.

باید گفت که در وجود آقای صادقی «شوق»، «باور به نفس»، «صداقت» و «امید» به آینده بازتاب عریان داشته و این چنین سرمایه، روزنه های آینده درخشان را تا حال برایش به آرمغان آورده است. از همین لحاظ بوده که قدم های تدریجی، ولی متین را در راستای ورزش رزمی و هنر فلمی با تحمل زحمات و سعی فراوان به خود اختصاص داده است.

از آن جایئکه صادقی سخت متکی به «نفس» خویش بوده و با «امید» سرشار خود، آموزش و تمرین ورزش «شاولین ووشو و یا کونگ فوی» چینایی را از سن 9 سالگی در نزد استاد رمضان شفایی و استاد سهراب زاده در کشورش محبوبش آغاز نمود و با سخت کوشی خویش، مشکلات فراوان را در این زمینه نیز متحمل گردید. حسین، مراحل و پله های مختلف این فن ورزش رزمی را با سرعت تمام و به زودترین فرصت به صورت موفقانه طی نمود تا اینکه در سن 16 سالگی «قهرمان» کشورش در افغانستان گردید.

بعد از این حسین، با پشتوانۀ همین هنر و مدرک قهرمانی خویش به عنوان «کپتان» تیم ملی افغانستان نیز انتخاب شد که برای مدت 2 سال با صداقت تمام، افتخار شایسته ای را به مردم و کشورش به ارمغان آورد.

ناگفته نماند که سعی، شوق، اعتماد به نفس و امیدواری حسین در این جاه تمام نمی شود؛ بلکه برعلاوه این خصوصیات اش، سایر قوای بدنی و روانی وی نیز بیش تر به حرکت افتاده و پویا گردیدند.

حسین در سال 1996 در منطقه شنکیاری پاکستان ورزش رزمی را در نزد استاد لو چینایی نیز ادامه داد و در این راستا بهتر آموخت و نسبت به قبل بیش تر وارد عرصه این مسلک ورزش رزمی گردید که امروز مورد علاقه خاص خارجی ها و به خصوص جوانان افغانستان می باشد.

حسین صادقی قهرمان ملی کشور، در سال 1999 میلادی بنا بر ملحوظات سیاسی و بحران های داخلی افغانستان به استرالیا مهاجرت نمود تا اکنون در آن جاه زندگی می نماند.

صادقی، در سال 2000 میلادی به حیث عضو تیم المپیک افغانستان برای المپیک سیدنی سال 2000 انتخاب گردید که متأسفانه به دلایل سیاسی که طالبان در افغانستان به وجود آورده بودند، 3 روز قبل از شروع مسابقات المپیک، بناء بر فیصله کمیتۀ بین المللی المپیک بود که افغانستان از شرکت در آن محروم گردید و حسین هم در آن شرکت کرده نتوانست. ولی؛ با آن هم صادقی «ناامید» نگردید و جهت رسیدن به مراحل بالاتری ورزش رزمی خویش به صورت خسته ناپذیر ادامه داد.

آقای صادقی در سال 2005 میلادی، یک بورس تحصیلی را در بزرگ ترین و مجهز ترین دانشگاه به نام «دانشگاه هنرهای زیبا» در شهر ملبورن استرالیا حاصل کرد. در این دانشگاه از سراسر جهان در سال، فقط 23 نفر انتخاب می گردید که از جمله یکی هم آقای حسین صادقی بود که افتخار شادگری را در آن بدست آورد و با شجاعت، تلاش، ذوق و اتکا به نفس خویش شروع به تحصیل نمود تا اینکه به صورت موفقانه آن را به پایان رسانید.

صادقی، بعد از ختم پروزمندانه تحصیل اش در دانشگاه هنرهای زیبا در سال 2008 میلادی، در اولین فلم خود که در تایلند بازی کرد، به نام Gost in Heaven (یعنی روح در بهشت) یاد گردیده و با کارگردانی Poul Brown (پل براون) می باشد. باید علاوه نمود که بازی در این فلم در ذهنیت و شخصیت صادقی تأثیر به سزای گذاشت و «امید و ذوق» وی را در این هنر رزمی بیش از پیش تقویت بخشید و او را تواناتر از قبل در این عرصه مدنی وارد نمود.
همین بود که حسین پس از آن، در فلم دیگری به نام Among dead men ( در امتداد مرده های مردم) بازی نموده که در استرالیا ساخته شده است. این دومین فلم است که نه تنها توانایی رزمی و هنری حسین را شگوفاتر نمود؛ بلکه رسالت «اعتماد به نفس» وی را نیز نیرومند تر از گذشته ساخت و هم چنان مورد توجه کشورهای انگلیسی زبان و خاصتآ باعث علاقمندی مردم و قشر جوان افغانستان نیز واقع گردید.

صادقی، در همان سال در کشور امریکا در فستیوال بین المللی Action on filmدر بین 300 فلم از سراسر جهان به عنوان بهترین «صحنه سازی مبارزه» در این فستیوال بین المللی شناخته شد که در بعد ملی افغانستان نخستین افتخار را در این زمینه برای مردم و کشورش به ارمغان آورد.

فراموش نباید کرد که چنین پیروزی ها نه تنها در نیرومندی فزیکی و تقویت روانی صادقی نقش شگوفاتری را به جاه گذاشت؛ بلکه ابعاد مختلف شخصیت وی را نیز بهتر از قبل در جامعه بازتاب داد.

آقای صادقی از سال 2012 میلادی تا کنون در لاس انجلس ایالات متحده امریکا نیز زندگی می کند که یک فلم کوتاه از زندگانی خود و رفتن اش به «هالیود» توسط Silver Screen تهیه نموده که امروز به نام «هنر مبارزه» در فستیوال های بین المللی در کشورهای امریکا و استرالیا نمایش داده می شود که مورد توجه و علاقمندی ویژه ای ملت های آن سامان نیز واقع گردیده است.

از یاد نباید برد که حسین در استرالیا، به عنوان مشاور مسلکی با ورزشکاران مختلف در رشته های ورزشی گوناگون نیز فعالیت دارد و هم چنان بچه های نوجوان پناهنده را در سنین 10 تا 18 ورزش شناوری و یا آب بازی آموزش می دهد.

به تاریخ 22 اکتوبر سال 2012 میلادی مسابقات فستیوال جهانی ورزش های رزمی در پنج رشته ورزشی در جزیره کیش خلیج فارس ایران برگزار شد. در این سومین دوره فستیوال هنرهای رزمی جهان از 69 کشور و به تعداد 1250 ورزشکار شرکت داشتند که آقای حسین صادقی در رشته فورم های ستندرد، «مدال طلا» را به دست آورد و به مقام «قهرمانی جهان» نایل گردید.

آقای حسین صادقی اظهار نموده که این مدال طلا و قهرمانی خویش را به صورت صمیمانه به خانواده، مردم و کشور افغانستان هدیه می نماید و هم چنان خواهان تحقق صلح بنیادین، تأمین امنیت و پیشرفت های مدنی به صورت متوازن در تمام ولایات افغانستان می باشد.

حسین قهرمان جهانی با چنین دست آوردهای خویش؛ یقینآ که نه تنها به مثابه پیام آور صلح، محبت، آشتی، ترقی، دیگرپذیری و همبستگی ملی در سطح افغانستان تبارز نموده؛ بلکه پیام عشق به بشریت و صلح را برای جهانیان نیز تقدیم می کند تا جهان عاری از خشونت، تخاصم، جنگ و کشتار گردد.

در این تصویر حسین صادقی در حال نمایش ورزشی خویش است.

رمز پیروزی حسین صادقی قهرمان جهانی

در این مدت که حسین شخصآ در منزل من در شهر هامبورگ آلمان تشریف داشت، خاطرات فراموش ناشدنی را از این جوان برومند، با شخصیت و پیکارگر با خود دارم. از این رو، رسالتآ لازم است تا رمز و خصوصیات موفقیت های این جوان رشید بیان گردد تا یک الگوی خوبی برای جوانان و نوجوانان سراسر جهان و به خصوص برای مردم و جوانان افغانستان باشد. ویژه گی و رمز پیروزی ذیل در وجود صادقی مشاهده می گردد که وی را به این مقام رسانیده اند و هم چنان آینده درخشان نیز نصب اش خواهد گردید:

1- ذوق سرشار:
چنانچه در بالا اشاره شد که صادقی از ایام کودکی به ورزش علاقه فراوان داشت تا اینکه زمان به او دست محبت داد و بالاخیره، او به ورزش آغاز نمود. ذوق نه تنها به نوبه خود در امر ورزش مؤثر است؛ بلکه در سایر مسایل زندگانی نیز تعیین کننده می باشد.
از لحاظ روان شناسی نیز چنین است که اگر کسی نسبت به یک شی و یا امری شوق داشته باشد و رسیدن به آن را در ذهنش همواره «تصور» کند؛ با تعقیب مکرر آن به جای می رسد که بالاخیره به مقصد خواهد رسید. به قول معروف که گویند: «جوینده، یابنده است». صادقی از جمله کسانی است که ذوق و سعی سرشارش، او را به ورزش هم وصل نمود و دریچه های پیروزی وی را در امر ورزش رزمی برایش گشود.

2- اعتماد به نفس:
از گفتار و کردار صادقی کاملآ هویدا است که نامبرده شدیدآ متکی به نفس خویش می باشد. زیرا؛ در جوار شوق به ورزش، اعتماد به نفس اش نیز به ادامه ورزش و موفقیت وی مؤثر تمام شده است.
نباید فراموش نمود، هر انسان که دارای «اعتماد به نفس» خویش باشد، بلاخیره به مقصد خود نایل خواهد گردید که برای نسل جوان کنونی جهان و خاصتآ جوانان کشور ما، ایجاد اعتماد به نفس خیلی ها ضرور می باشد و مهم ترین عنصر در امر پیروزی انسان است.
«در قرآن آمده است: « ان الله لایغیر ما‏ ‏بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم » (رعد/ ۱۱ ) ‏یعنی خداوند آنچه را به هر قومی مربوط است تغییر نمی دهد تا زمانی که‏ ‏خود آنان آن را تغییر دهند». سایت انترنتی http://www.asreshia.com
چنانچه اقبال لاهوری نیز کلام زیبای را در این مورد دارد که اینک باهم می خوانیم:
خــدا آن مـلتــی را ســــروری داد
که تقدیرش بدست خویش بنوشت
به آن ملـــت سرو کـــاری نــدارد
که دهقانـش برای دیگران کشت
کسی که اعتماد به نفس خویش داشت، آیا با آگاهی لازم تقدیر و تغییر آینده خودش را رقم نمی زند؟
از این رو، حسین صادقی با اعتماد به نفس، اختیار و ضمن سایر خصوصیات خود تا این مرحله از قهرمانی نایل گردیده است که برای سایر جوانان نیز یک الگوی خوب می باشد.

3- صداقت:
تا جایئکه به اثبات رسیده، حسین در فعالیت ورزشی از عنصر طبیعی صداقت خویش هم کار گرفته و این خصوصیت نیک، وی را نیز به ادامه ورزش تقویت بخشیده است. صداقت در گفتار و روابط اجتماعی وی، به طور برجسته نمایان است که از این ناحیه روابط نیک را نیز در اجتماع به دست آورده است.

4- تعهد:
به خاطر باید سپرد، هر فرد که در قبال پیش برد حیات آبرومندانه خویش، تعهد هوشمندانه و خردمندانه داشته باشد؛ بالاخیره شادکامی مدنی و زندگانی لذت بخش را نصیب خواهد شد. تعهد بدون آگاهی خردمندانه، اعتماد به نفس، شوق، صداقت و... پیکار سیستماتیک خلق شده نمی تواند.
تعهد یک اصل دیگری است که در حیات روزمره و خاصتآ در عملکردهای ورزشی حسین ظاهر گردیده که یکی از رمز تداوم ورزش رزمی وی بوده و هم چنان موفقیت صادقی را در این زمینه نیز در قبال داشته است. حسین با خدای خویش تعهد سپرده بود تا اینکه به این مقام قهرمانی نایل گردید.

5- تصمیم:
عنصر تصمیم گیری در وجود صادقی نیز یکی دیگری از شاخص های مثبت است که نه تنهای نامبرده را به ادامه فعالیت های ورزشی موفق داشته؛ بلکه امیدواری وی را نسبت به آینده درخشان نیز نیرومند تر نموده است. از این رو، کسی که در هر بعد از زندگانی و مناسبات اجتماعی- سیاسی و اقتصادی- فرهنگی خویش دارای تصمیم عقلانی و مدنی باشد؛ بالاخیره صاحب شخصیت و هویت برومند در خدمت شایسته خود، خانواده، جامعه و کشورش خواهد گردید.

6- امید به آینده:
نعمت امید به آینده تابناک و نیکو در ذهنیت و روش حسین به صورت آفتابی نمایان است. تا جایئکه از ورای صحبت ها و سرگذشت وی به خوبی درک می گردد، صادقی در ضمن سایر خصوصیات پیروزی خویش تا این مرحله به امید زیست نموده و اکنون نیز به امید آینده درخشان نه تنها در راستای تداوم ورزش های رزمی خود می باشد؛ بلکه به امید فعالیت های بیشتر خویش در فلم های آینده در هالیود نیز است.
باید به حافظه داشت که امید واری عاقلانه نسبت به آینده، یکی از رازهای موفقیت هر انسان در روی زمین می باشد که جوانان و نسل آینده باید با اصل مقوله امید آشنا گردد و از این نعمت به خاطر تحقق خواسته ها، نیازها و آرمان های والای مدنی آینده درخشان خویش استفاده نماید.

7- ادب:
من نه تنها صادقی را یک شخص مؤدب یافتم؛ بلکه از سوابق و مناسات اجتماعی و روزمره وی هم به اثبات می رسد که دارای ادب و تربیت ویژه ای خانواگی عالی است. این خصیصه، وی را نیز در میان خانواده، جوانان، ورزشکاران، اطرافیان و جامعه مطرح نموده است.
اهل خرد نوین و حتا مردم عامه به خوبی می دانند که ادب و اخلاق پسندیده، یک انسان را نه تنها در محور روابط اجتماعی با عزت و محبوب نایل می گرداند؛ بلکه دریچه های شگوفایی حیات مادی، معنوی و اجتماعی را نیز به رویش باز می نماید. پس، ادب خردمندانه برای هر انسان ضروری می باشد تا در پرتوی آن روزنه های گنج زندگی را به روی خود و جامعه خویش باز نماید.

8- تقوا:
از ورای کردارهای گذشته و کنونی حسین، نیک فهمیده می شود که وی صاحب تقوای لازم می باشد. این تقوا هم بوده که صادقی را از آلودگی ها وغیره محفوظ نگه داشته و از جمله نامبرده را در فن ورزش رزمی در فلم نیز به پیروزی افتخارآفرین رسانده است. برعلاوه، تقوا جزء از عوامل پیش رفت هر انسان نیز به حساب می آید. اگر جوانان و نسل کنونی کشور ما به تقوا بیشتر توجه نمایند با یقین که در این رابطه نیز شخصیت های سازنده خویش را تکمیل خواهند نمود و در خدمت مردم و کشورش به طور شایسته قرار خواهند گرفت.

9- تواضع:
در ضمن آن همه صفات نیک و خجسته ای را که در نهاد و کردار آقای حسین صادقی یافتم، یکی هم داشتن تواضع است که در وجود وی به طور عریان مشاهده می گردد. مذکور در گفتار و عمل خویش نهایتآ با تواضع رفتار می کند که این صفت هم در جوار سایر اوصاف مثبت وی به زندگانی شخصی، فعالیت ورزشی و بازی های هنر فلمی اش ممد واقع گردیده است. اگر انسان می خواهد که در قلب جامعه به صورت منطقی و عقلانی راه یابد، یکی هم تواضع است که با زیربنای دانش و خرد علمی از آن استفاده نماید. در ضمن تواضع، الهام آور محبت، سعادت، صلح، امنیت، آشتی و... سایر نعمات نیز برای انسان ها می باشد.

10- فکاهی گوی مؤدب:
فکاهی سازنده و مؤدبانه یک اصل دیگری است که در مناسبات اجتماعی نهایت مؤثر است. فکای مؤدبانه در ایجاد و گسترش روابط حسنه میان افراد جامعه خیلی ارزش مند است و عناصر همبستگی، هم پذیری، محبت ورزی، صلح و عشق انسان دوستانه را در بین اعضای خانواده، دوستان، جامعه، مردم و کشور به زایش و پویش می گیرد.
افزون بر صفات پسندیده فوق، حسین یک فکاهی گوی با ادب و خلاق می باشد که محفل را گرم نگه داشته و قلب ها را با هم نزدیک می نماید. صادقی، فکاهی های را خیلی با آب و تاب بیان می دارد که به قلب ها چنگ می زنند و انسان را خوشحال نگه می دارد. صادقی با فن فکاهی خویش در قلب همه اطرافیان و اقشار مختلف اجتماعی قرار دارد.
پس، آن همه اوصاف که در وجود حسین صادقی عملآ به مشاهده می رسند، نه تنها وی را در عرصه ورزش های رزمی و بازی هنر تا حال موفقانه در فلم وارد نموده؛ بلکه آینده درخشان نیز نصیب این جوان با همت، صلح خواه، مدنیت طلب و انسان دوست خواهد گردید.
ورزش نه تنها برای سلامت و صحت انسان نهایت مفید و مؤثر می باشد؛ بلکه ورزش انسان را از مبتلا به مواد مخدر و سایر انحرافات نیز محفوظ نگه داشته و هم چنان ورزشکاران سفیران صلح، محبت، امنیت، ترقی، پیام آور همبستگی های ملی، دینی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و... بین المللی نیز می باشند.
پس، همه ورزشکاران ملی و بین المللی نه تنها پیام آوران صلح، زندگی نوین و عشق نسبت به انسان های روی زمین می باشند؛ بلکه متضمن همبستگی های اجتماعی، مادی و معنوی کلیه کشورهای جهان در خدمت والای انسان و انسانیت خواهند بود.
من صرفآ با داشته های ناچیز خویش، چند نمونه ای از رازهای موفقیت حسین صادقی را در بالا شرح دادم و شاید هم عوامل پیروزی نامبرده بیشتر از آن باشند که از چشم دید و تشخیص من به دور مانده باشند.
امید است که جوانان و نسل آینده از این دست آوردها و صفات شایسته حسین صادقی با وجه احسن حد اکثر استفاده را برده تا حتا در عالی ترین مقام های ورزشی، اجتماعی، سیاسی، مادی، اقتصادی، فرهنگی، هنری، علمی وغیره نایل گردند.
و من الله التوفیق
Ghulam Sakhi Oruzgani
تاریخ: شنبه 18 قوس 1391 خورشيدی برابر با 8 دسمبر 2012 ميلادی/ آلمان

تصویر از سخن رانی صادقی در محفل اتحادیه ورزشکاران اروپا در شهر هامبورگ جمهوری فدرالی آلمان

تصاویر زیر از پذیرایی حسین صادقی در شهر هامبورگ آلمان

تصویر ذیل از جای دیگری با حضور صادقی در جمع از خواهران

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • بسیار زیاد مقبول اس. قد و اندام سکسی داره

  • beshaaaaakk bache qauma
    Großartig diese Erfolge. Vergiss nicht, dass du in erster Linie ein hazara bist. Du hattest das Glück in Europa/Australien eine solche Ausbildung zu machen. In Afghanistan haben wir als Hazaras nicht solche Chancen. Die Flaage ändert sich ja auch ständig. Erwarte nicht viel von dieser Flaage und deren Erfinder.Viel Glück und bleib du selbst.Mit besten Grüßen aus Deutschland.Meh

  • سلام!
    آقای صادقي بزرگترين دروغ قرن 21 را گفته و بد تر اينکه اين دروغ شاخدار در افغانستان به اين سادگي جا افتاده و از رئيس جمهور تا پارلمان و رياست کميته ملي المپيک و دهها شخصيت ملي اين را باور کرده است و تقدير و تمجيد کرده اند. رسانه های افغاني نيز يکي پس از ديگری به تقليد از همديگر بدون تحقيق و بررسي دروغ های پي در پي به اصطلاح قهرمان هنرهای رزمي جهان و قهرمان جهاني ووشو را باور کرده و نشر و پخش نموده اند. اما آيا حسين صادقي واقعا" قهرمان هنرهای رزمي جهان است؟ آيا وی واقعا" قهرمان جهاني ورزش ووشو شده است؟ آيا رسانه ها و مقامات دولت و المپيک افغانستان اين قدر ناتوان و نا آگاه هستند که چنين اشتباه بزرگ را انجام مي دهند.
    آقای صادقي در سال 2012 در يک فيستيوال ورزشي که از طرف ايران در جزيره کيش آن کشور برای برداشت های سياسي برگزار شده بود شرکت نمود. اين فيستيوال بود نه مسابقه. همه مي دانيم که فيستيوال با مسابقه فرق دارد. از جانب ديگر اين فيستيوال نيز محدود به 5 رشته بود که حتي از ورزش ووشو نيز تنها آقای صداقي با چند نفر ديگر بطور انفرادی نه تيمي در آن شرکت کرده بودند. حتي در آن فيستيوال فدراسيون ووشوی خود ايران شرکت نداشت تا چه برسد به تيم های ملي ووشوی دهها کشور جهان. وقتي حتي تيم ملي ووشوی خود ايران به آن فيستيوال شرکت نداشته است، چطور آنرا جهاني مي نامند. آقای صادقي حتي قهرمان ووشو در کشور استرليا نيست چه رسد به اينکه قهرمان آسيا و بعد در سطح بالاتر قهرمان جهان شود. اين دروغ بسيار کلان است. کافي است که کسي به فدراسيون جهاني ووشو به آدرس ذيل تماس بگيرد و نظر آن مرجع با صلاحيت را بگيرد.
    http://www.iwuf.org/wushu.asp
    در وبسايت فدراسيون جهاني ووشو تمام مسابقات ووشو فهرست وار نوشته شده اند، اصلا" ببنيد که آيا در ايران کدام مسابقه جهاني برگزار شده است؟ از خود فدراسيون ووشوی ايران سئوال شود که آيا اين ادعا حقيقت دارد که در سال 2012 در جزيره کيش مسابقات جهاني ووشو بوده است که جناب آقای صادقي قهرمان آن شده باشد. اگر آنها تاييد نکردند بدانيد که ادعای آقای صادقي مانند ادعای پوچ صديق افغان است که خود را دانشمند جهان معرفي کرده بود است.
    http://www.iranwushufed.ir/ فدراسيون ووشوی ايران

    دوم اينکه ايشان ادعا دارد که قهرمان هنرهای رزمي جهان است و اين ادعا در بسياری از وبسايت ها و رسانه ها نشر شده است. آيا مي دانيد که تاکنون هيچ انساني ادعا نکرده است که قهرمان هنرهای رزمي جهان است. در جهان هزاران هنر رزمي وجود دارد و هر هنر رزمي خودش دارای دهها و صدها شاخه و دسته است. در فيستيوال کيش تنها پنج رشته ورزشي و آن هم رشته ای گمنام آن هم بطور ناقص شرکت کرده بودند و چطور نام آنرا قهرمان هنرهای رزمي جهان مي گذارند. ميترسم که دانشگاه رفتن و فلم ساختن هاليوود جناب صادقي نيز مانند اين ادعاهای عجيب و غريبش باشند. يک ورزشکار بايد روح پاک داشته باشد و صادق و راستگو باشد. آقای نيک پي و آقای حميد رحيمي قهرمانان واقعي رشته تکواندو و بوکس هستند و هيچ کس منکر اين حقايق نيستند. خوب است آقای صادقي از آنها فروتني و راستگويي را بياموزند و با اين دروغ ها خود را قهرمان جهان و فلم ساز جهان نسازند چون خود را مسخره عالم و آدم مي سازد.
    گفته های محترم صادقي آنقدر داخلش دروغ دارد که حساب نمي شوند، مثلا" اينکه در سال 2000 در المپيک سدني قرار بود که شرکت کند. آيا اطشان مي داند که ورزشي که وی ادعای قهرماني آنرا دارد، تاهنوز که سال 2013 است جزو ورزشهای المپيکي نشده است و چطور وی در سال 2000 به المپيک شرکت مي کرده است؟
    اميد است که مقامات افغانستان و رسانه ها در پذيرش ادعاها مسايل را تحقيق کنند و هر ادعای نادرست را قبول نکنند.
    علي صالحي

  • عرض سلام و احترامات
    آقای صادقي جوان با استعداد است و بلد است که چطور خود را قهرمان اعلان کند. آفرين بر اين هنرش؛ اما بايد بداند که راه صد ساله را نمي توان با باران دروغ پيمود. با اين کارش فقط قهرمان چند روزه ميديا خواهد بود نه قهرمان واقعي برای مردم. آقای سخي ارزگاني هم ولايتي آقای صادقي خوب بود که کمي در گفته های محترم صادقي تامل و تعمق مي کردند و بعد مي نويشتند.
    لا اقل آقای ارزگاني زحمت مي کشيد و نظر فدراسيون ووشوی افغانستان را که عضو فدراسيون جهاني ووشو است برای تاييد ادعای صادقي صاحب مبني بر قهرمان مسابقات جهاني ووشو مي گرفت. آقای صادقي صاحب حتي در سطح مسابقات يک کشور مدال قهرماني ووشو را کسب نکرده است و خيلي عجيب است قهرمان جهان اعلان مي شود. اميد است که پروژه های قهرمان سازی خود خوب پيش برويد ورزش را نيز مانند سياست خراب و الوده کنيد.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس