صفحه نخست > ببينيد و بشنويد > جنگ اشغالگران طالب با زنان در ولایت میدان

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • تاتار بدبخت
    اگر مادر یا خواهرت عوض این زن میبود، باز جای انتقاد داشت؟

  • سلام :
    این مردم بیچاره چی گناه کرده که این بی ناموس طالب ها این قسم امر صادر کرده .
    لیکن حق این مردم بی عقل است بخاطر که همی مردم باز همرای طالب ها کمک میکنه .
    سر راهی مردم بیچاره که از منطقه شان عبور میکنه ماین فرش میکنه و موتر های مردم را آتش میزنه سرباز بیچاره که بخاطر یک لقمه نان عسکر شده از موتر پائین کرده و بشهادت میرسانه .
    همرای دولت همکاری نمی کنه حق شان است که سرشان ظلم شود .
    طالب های کثیف را در خانه شان پنهان میکنه .
    باز خود این بی ناموس طالب ها در لباس زنانه می آیند انتحاری میکنن
    شرم است برایشان .

  • این اسلام ملا نر خر امیرالمومنین والحمارین ملا نر خر کور است در اسلام محمدی چنین قانونی وجود ندارد که زنها مثل حیوان همرایش رفتار شود. و در اسلام محمدی همه مردانه در میدان جهاد جهاد میکند نه در زیر چادر خود را مثل زنها زن ساخته و مثل بیغیرتها واری در بین بیگناهان و اطفال خود را انفجار داده و نفرت در دنیا و ذلت ودوزخ در اخرت کمایی کند.

  • لعنت خدا و محمد بر فرق این بی خردان تاریخ ، این ها اصلآ انسان نیستند از یک زن زاده نشده از حیوان تولد شده ، حتی یک حیوان با حیوان دیگری چنین رفتاری نمی کند چه رسد به یک انسان ومی بدانم این طایفه حاجج معجوج چه وقت لش مرگشان را از افغانستان گم می کنند.اگر گم شود.

  • دوستان نگاه کنید که چه قسم مردان نامحرم تلاش می کنند که کون زن نامحرم را لچ کنند. چادر و پیراهن زن نامحرم را بالا می کنند. واضح و روشن است که از کار شان لذت جنسی می برند.

    شما را به انسانیت قسم، چه قسم این حیوانات در پیش چشمان مردم کون زن نامحرم را نمایان می کنند و بعد با شلاق به کونش می زنند. این زن مادر کدام کس است. این زن خانم کدام کس است. این زن خواهر کدام کس است. ممکن است اشتباه کرده باشد مگرم این قسم بی ابرو کردن و بی غزت کردن از انسانیت به دور است.

    افرین به غیرت این زن که خود را در چادر می پیچد و هیچ فریاد و گریه نمی کند. او را ترس بی ابرو شدن و بی عزت شدن بی حس کرده است.

    گاهی دلم می شود که از خدا بخواهم که کل این خاک لعنتی را آتش بزند تا همه ما را از غم خلاص کند. این خاک را اتش بزند که خود را و بشریت را از توهین خلاص کند. خدایا خسته شده ایم از زندگی با این حیوانات.

  • در یکی از روزهای ﺳﺮد خزانی، تن زخم خورده نور بی بی 30 ساله، در یکی از اتاق های شفاخانه جمهوریت کابل چنان بیجان بنظر می رسید که برای دقایقی فکر کردم او دیگر مرده است.

    اما داکتران موظف در بخش عاجل این شفاخانه، گفتند که نور بی بی این قربانی خشونت های خانواده گی، پس از عمل جراحی به مشکل از کام مرگ نجات یافته اما هنوز هم از اثر جراحات شدید و کم خونی گاهی اوقات بی حال می شود.

    این خانم را چند روز بعد از عملیاتش به روز سه شنبه در شفاخانه هنگامی ملاقات کردم که به مشکل چشمانش را باز می کرد، اما انتظار کشیدم تا کمی بحال بیآید و با من صحبت کند. سر انجام پس از یک ساعت انتظار دریافتم که از اضطرابش اندکی کاسته شده و می تواند بالایم اعتماد نماید. کنار بسترش رفتم در حالی که از شدت درد می نالید از ظلم همسرش برایم قصه کرد.

    او می گوید، در آخرین مورد از طرف شب شوهرش به بهانهء او را به حمام برد و در آنجا به لت و کوب اش پرداخت تا اینکه بی هوش شد:
    « به حمام رفتم به عقبم آمد دو سیلی زد به رویم و مرا بیرون کشید و زیر مشت و لگ گرفت و باسنگ به شکمم محکم میزد تا وقتی که از هوش رفتم. »

    نور بی بی، در نزده سالگی به رسم سنتی با شخصی بنام "افسر" باشنده لوگر ازدواج کرده است. پیش از این نیز شوهرش با نهایت بی رحمی دستانش را به واسط تبر شکستانده و علاوه بر آن اثرات زخم های عمیق در قسمت های مختلف بدنش به وضاحت قابل مشاهده است.

    اما در آخرین مورد او که نمی داند پس از لت و کوب اش چه مدتی را در روی زمین سرد در حالت بی هوشی گذرانده، گفت که وقتی چشمانش را باز کرد به جز از پسر خورد سالش کسی در کنارش نبود:
    « وقتی به هوش آمدم روی خاک افتاده بودم می خواستم بلند شوم اما نمی توانستم گفتم خدایا کسی نیست که مرا کمک کند و یک قورت آب برایم بدهد بری بچه گک خوردم گفتم که کمی آب بده وقتی برای آورد و نوشیدم سر معده ام زیاد تاثیر بد کرد. »

    او می گوید، 10 روز در یک وضعیت خیلی بد در حالی که از جایش شور خورده نمی توانست در خانه بود و حتی برایش نان و آب هم کسی نمی آورد:
    « گفتم خدایا کاش مسلمانی به دادم برسد و علاجم را کند مه خو می میرم، شاید در این تنهایی دست و پایم کج بماند در همی وقت برادر زاده شوهرم آمد برش گفتم که به روی خدا به فامیلم احوال بده که مرا ببرند نه کسی پرسانم میآمد و نه نان و آب برایم می دادند روزی دیگر برادرم آمد و چیغ زد که خواهر تو خو میمری بیادرم وقتی مرا در موتر شاند وقتی موتر حرکت می کرد روده هایم درد و سوخت می کرد. »

    نصیر احمد نور یار متخصص جراحی عمومی شفاخانه جمهوریت کابل، به رادیو آزادی گفت که پس از معاینات مریض دریافتند که انساج داخل بطن از اثر ضربه شدید کاملاً از بین رفته و شانس زنده ماندنش اندک بود:

    « مریض شعور درست نداشت، نبض و فشار نداشت، تقریباً 10 روز قبل از طرف شوهرش لت و کوب شده بود و مریض را در خانه نگاه کرده بودند وقتی شکم مریض را باز کردیم دیدیم که تقریباً دو هزار سی سی مایع خون آلود و چرگ آلود در آن موجود بود قسمت های از معده و روده های کلان و خوردش مکمل پارچه پارچه شده بود و مثل گوشت گنده شده بود و قسمت های خراب را مکمل برداشتیم. »

    هرچند حکایت رنج های بی شماری نور بی بی را با ساعتی بودن در کنارش نمی توان در چند سطر کوتاه نوشت اما خانواده این خانم خواستار رسیده گی فوری به قضیه دختر شان هستند:
    مادر نور بی بی به رادیو آزادی گفت:
    « از دولت می خواهیم که شوهرش را گرفتار کند و او را بندی نمایند می خواهم دخترم طلاقش را بگیرد و اولاد هایش را هم بگیرد. »

    اما خانواده نور بی بی می گوید که این قضیه را تاکنون با پولیس و دیگر ادارات عدلی و قضایی شریک نساخته اند. تاکنون شوهر نور بی بی در این ارتباط تبصره نکرده است. خشونت عليه زن در افغانستان چيز تازه ای نيست، زنان و دختران در ولایات دور دست و ناامن، با محرومیت های اجتماعی متعددی روبه رو بوده اند.

    قضیه سحر گل 15 ساله یکتن از قربانیان خشونت های خانواده گی كه حدود شش ماه از سوی خانواده ی شوهرش در شهر پلخمری ولایت بغلان در یک زير زمينی زندانی بود، بازتاب جهانی داشت.

    اما عادله امرخیل معاون بخش حمایت و انکشاف حقوق زنان از نهاد های عدلی می خواهد تا مطابق قانون عاملین اصلی خشونت ها محاکمه و مجازات گردند:
    « با تاسف که اینگونه قضایا وجود دارد و کسانی که عاملین اصلی خشونت ها هستند بر اساس عدم تسلط دولت ساحاتی که از کنترول حاکمیت حکومت خارج است یک سلسله مشکلات وجود دارد این قضیه را مستند سازی کردیم و کوشش می کنیم به همکاری ارگان های کشفی این شخص را تحت تعقیب عدلی قراردهیم. »

    کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان می گوید که در شش ماه نخست امسال بیش از چهار هزار مورد خشونت علیه زنان در این کمیسیون ثبت شده است.

    به گفتهء مسوولان این خشونت ها شامل لت و کوب، عدم پرداخت نفقه، اخراج از منزل و چندین مورد دیگر اند.

    فعالان حقوق بشر عدم توجه جدی دولت و تطبیق قانون را بالای عاملان خشونت ها سبب افزایش این گونه رویداد ها می خوانند.

    http://da.azadiradio.org/conte...

  • تمام این داستان طالب و جنگ از اسلام هست..اگر این دین اسلام را غیر قانونی‌ اعلام کنن دیگر کسانی‌ به اسم طالبان و گروهک‌های مثل آن پدید نخواهند آمد...من که به خدا اعتقاد ندارم که بگویم خدا کنه اما امیدوارم روزی تمام دنیا از دست اسلام رهایی یابند و به سوی انسانیت رهنمود گردند

    http://bidinii.wordpress.com
    www.facebook.com/reza.nafass

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس