صفحه نخست > دیدگاه > انتخابات > علی احمد جلالی، انورالحق احدی، اشرف غنی احمدزی و زلمی خلیل زاد هنوز درخواست (…)

علی احمد جلالی، انورالحق احدی، اشرف غنی احمدزی و زلمی خلیل زاد هنوز درخواست ترک تابعيت آمريکا نکرده اند

يک مقام سفارت آمريکا در کابل که نخواست نامش فاش شود به کابل پرس گفت که تاکنون اين سفارتخانه هيچ درخواستی مبنی بر ترک تابعيت آمريکا از آمريکایی هایی که افغانی الاصل هستند دریافت نکرده است.
شنبه 25 آپریل 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

کابل پرس?: يک مقام سفارت آمريکا در کابل که نخواست نامش فاش شود به کابل پرس گفت که تاکنون اين سفارتخانه هيچ درخواستی مبنی بر ترک تابعيت آمريکا از آمريکایی هایی که افغانی الاصل هستند دریافت نکرده است. اين مقام افزود که درخواست ترک تابعيت پروسه ای کوتاه مدت نيست و بايد مراحل مختلفی مانند تسویه حساب مالیاتی را برای ترک تابعيت طی کرد. او همچنين افزود که در برخی موارد اين دادگاه است که درباره ترک تابعيت آمريکایی افراد تصميم می گيرد.

دولت آمريکا سالانه حدود هفتصد درخواست ترک تابعيت اين کشور را دريافت می کند که در سال 2009 تاکنون هيچ درخواستی از آمريکایی های افغانی الاصل برای ترک تابعیت دریافت نشده است.

علی احمد جلالی، انورالحق احدی، اشرف غنی احمدزی و زلمی خليل زاد که دارای تابعيت آمريکا می باشند، از جمله کسانی هستند که گفته می شود در رقابت های انتخابات رياست جمهوری افغانستان شرکت می کنند اما شرکت آنان کاملا خلاف قانون اساسی افغانستان می باشد.

فصل سوم قانون اساسی افغانستان (رييس جمهور)، ماده ی شصت و دوم با صراحت تمام شرایط کسی که باید رييس جمهور افغانستان شود را بيان می کند. طبق اين ماده ی قانون، رييس جمهور باید شرایط زير را داشته باشد:

۱ - تبعه افغانستان ، مسلمان و متولد از والدين افغان بوده و تابعيت کشور ديگرى را نداشته باشد.

۲ - در روز کانديد(ا) شدن سن وى از چهل سال کمتر نباشد

۳ - از طرف محکمه به ارتکاب جرايم ضد بشرى ، جنايت و يا حرمان از حقوق مدني محکوم نشده باشد. هيچ شخص نمي تواند بيش از دو دوره به حيث رييس جمهور انتخاب گردد. حکم مندرج اين ماده در مورد معاونين رييس جمهور نيز تطبيق مي گردد.

بدیهی ست کسی که خود را برای رياست جمهوری يک کشور نامزد می کند، خود بايد بيشتر از همه مطابق قانون رفتار کرده و به آن احترام بگذارد. طبق ماده ی قانون اساسی هيچيک از افرادی مانند علی احمد جلالی، اشرف غنی احمدزی و زلمی خليل زاد اجازه ندارند خود را به عنوان نامزد انتخابات رياست جمهوری معرفی کرده و در صورت معرفی باید بلافاصله صلاحيت آنان رد شود. علی احمد جلالی، اشرف غنی احمدزی و زلمی خليل زاد هر سه تابعيت کشور ايالات متحده ی آمريکا را دارند و نامزدی آنان در انتخابات رياست جمهوری فاقد اعتبار قانونی ست.

اين افراد زمانی می توانند به عنوان نامزد رياست جمهوری وارد فعاليت های انتخاباتی شوند که تابعيت آمريکايی خود را ترک بگويند و از آنجایی که افغانستان پيمان های مربوط به تابعيت دوگانه را با هيچ کشوری امضا نکرده، آن ها باید درخواست تابعيت افغانستان را کنند. فعلا هيچکدام از آنان شهروندان افغانستان محسوب نمی شود.

اخبار، گزارش ها و ديدگاه ها درباره ی انتخابات در افغانستان را در کابل پرس بخوانيد


زلمی خليل زاد که از او به عنوان يکی از پشتیبانان معنوی طالبان ياد می شود، تابعيت آمريکا را دارد. او مدتی سفیر ايالات متحده ی آمريکا در افغانستان بود و پس از آن سفير اين کشور در عراق و تا چندی پيش نمايندگی اين کشور را در سازمان ملل بر عهده داشت.

اخبار، گزارش ها و ديدگاه ها درباره ی انتخابات در افغانستان را در کابل پرس بخوانيد

خبرگزاری رويترز امروز در خبری درباره ی انتخابات رياست جمهوری افغانستان نوشته است که علی احمد جلالی نيز تابعيت ايالات متحده ی آمريکا را دارد.

طبق خبر خبرگزاری رويترز، جلالی در سال 1987 تابعيت آمريکا را بدست آورد.

انورالحق احدی تا روز پنجم فبروری سال روان به عنوان وزير مالیه فعاليت می کرد. پس از آن استعفا داد و علی رغم اينکه خود يکی از عناصر کليدی در ساختن سیستم فاسد حامد کرزی به شمار می رود، در نتيجه ی تب و تاب انتخابات، به دروغ های معمول انتخاباتی روی آورده و در صف منتقدان قرار گرفته است. بر اساس اسناد موثق مانند اسناد رياست مستقل مبارزه با فاسد و ارتشای اداری و نيز گزاش های معتبر، در فساد و اختلاس ميليون ها دالر از دارايی های همگانی مستقيم دست داشته است.

از او به عنوان يکی از حاميان معنوی طالبان نيز یاد می شود. همچنين تلاش های او برای زير باز قرض بردن افغانستان و تلاش او برای خدمت به بانک جهانی زبانزد می باشد.

او علی رغم اينکه مدتی در صدر گروه افغان ملت قرار داشت، اما بتازگی اين گروه اعلام کرده است که احدی نماينده ی آنان در انتخابات نمی باشد.

انورالحق احدی يکی از غاصبان زمين های شیرپور در شهر کابل بين منطقه ی وزير اکبر خان و شهر نو نيز می باشد که کارنامه ی ايشان را پربار تر کرده است.

طبق خبر يک خبرگزاری روسی، احدی نيز دارای تابعيت آمريکا می باشد.

اشرف غنی احمدزی يکی ديگر از حاميان معنوی آدمکشان طالب که از او به عنوان طالب نکتايی پوش ياد می شود، او نيز تابعيت ايلات متحده ی آمريکا را دارد. يک رسانه ی ایتاليایی نوشته است که اشرف غنی احمدزی آمريکايی می باشد. پيش از آن نيز منابعی اعلام کرده بودند که اشرف غنی احمدزی تابعيت کشور آمريکا را دارد.

اخبار، گزارش ها و ديدگاه ها درباره ی انتخابات در افغانستان را در کابل پرس بخوانيد

جدا از تابعيت آمريکایی اشرف غنی احمدزی، وی طبق قانون کارمندان دولت، مدتی رييس غير قانونی دانشگاه کابل بود. وی برخلاف صراحت قانونی، مدت های زيادی در وظيفه ی خود حاضر نبود اما به عنوان رييس اين دانشگاه شناخته می شد.

دُم تکان دادن برای اوباما!

گل آغا شیرزی: رهزن و قاچاقچی مواد مخدر/ اشرف غنی: طالب نکتایی پوش، حامی معنوی ارتجاع و يکی از متعصب ترين چهره ها/ عبدالله عبداالله کيست؟ / علی احمد جلالی: ترسو يا سازشکار

يكشنبه 25 ژانويه 2009


اخبار، گزارش ها و ديدگاه ها درباره ی انتخابات در افغانستان را در کابل پرس بخوانيد


بشردوست، مردمی ترين انتخاب!

اشرف غنی احمدزی کسی که افغانستان را با قبيله اشتباه گرفته است و يکی از حاميان معنوی آدمکشان طالب بود، اکنون تبديل به يکی از منتقدان فساد و اختلاس شده و شعار ها و دورغ های معمول انتخاباتی را بر زبان می راند.

چهار شنبه 21 ژانويه 2009, نويسنده: کامران میرهزار

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • فقط بشردوست باقی این کاندیدها دزد و خیانت پیشه هستند.

    • سلام به همه .مسله تابعت کرزی چطور است؟ یا در جیب چپش پاسپورت امریکایی اشرا پت نگاه کرده؟؟؟؟

    • بی غم باشین وطن داران مه تذکره مذکری کلگی شانه در دادوم
      اگه میخاین وطن تان از خودتان باشه مه یا مه واری آدمه انتخاب بکونین ازی خارج آمدگی ها بگریزین . ازی سرمه های آزموده شده گی ها بگریزین نو نو یشه گیر کنین برین اندیوال ها بامان خدا

    • اگرراستی طوريکه کابل پرس? نشرکرده احدی دراوائل دوره وزارت خودخلع تابعيت نکرده باشدبايداوبه جرم فريب شورای ملی ودروغ گفتن به ملت زندانی ومحاکمه شودچون قانون اساسی رازيرپاگذاشته است البته اين قاعده ياماده قانون اساسی درمورداشرف غنی وجلالی انطباق نداردچون اشرف غنی خلع وزارت شدوجلالی تابعيت امريکائی اش رابرمقام وزارت ترجيح دادوحاضرنشدکه اين تابعيت را ازدست بدهدچون خانواده وتجارت وکارهای اصلی وحياتيش درامريکاوکاناداوانگلستان است امادرموردخليلزادمسئله کاملافرق ميکنداونميتواندخلع تابعيت امريکائی کندچون زن واولادش امريکائيست وهيچ عاقلی تصورکرده نميتواندکه خليلزادياهرکس ديگری بخاطرچندسال رياست جمهوری افغانستان اززن واولادش بگذردبگذريم ازديگرمنافع وچيزهای که درامريکاداردچطورکسی ميتواندرئيس جمهورجمهوراسلامی يک کشوراسلامی شودکه زنش يهودی وخارجی باشدبنابرين نامزادشدن اوتوهين بزرگ به اسلام ومردم افغانستان است

  • نبیل از کابل: به نظر من انتخاب خلیلزاد بعنوان رئیس جمهوری ثابت خواهد ساخت که دیگر در میان افغانها حس آزادی و استقلال از بین رفته و بنظر من از انتخاب خلیلزاد به عنوان رئیس جمهور بهتر است افغانستان بعنوان یک ایالت آمریکا تحت رهبری آقای اوباما قرار گیرد چون هردو عین مفهوم را میرساند. کسی که بلند ترین پست ها را در دولت های آمریکا کار کرده باشد آیا در او احساس ملی و افغانی برای افغانستان باقی خواهد مانده باشد.
    از طرف دیگر هرگاه او تغیری مثبت را رونما میتوانست چرا در دورۀ ماموریتش بعنوان سفیر امریکا در افغانستان که همه صلاحیت های تصمیم گیری را نیز داشت نتوانست کاری کند که درد این ملت رنجدیده را دوا کند؟
    او یک امریکائی مطلق و نزدیکترین شخص به سی ای ای است کشور های همسایه بر ما خواهد خندید شمرم است

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس