موضوع اول: محترم معلم نعيم معين وزارت عودت مهاجرين با سوء استفاده از موقف و صلاحيت وظيفوی حدود 10 جریب ملکیت وزارت محترم ترانسپورت را با قباله جعلی غصب نموده که زمين مذکور محل پارک وسايط تصدی کاماز سوم می باشد.
موضوع دوم: حيف و میل مامورین بندر پنجگانه کابل از عواید کمیشن های ترانسپورتی
موضوع سوم: شرکت افغان واصل قسمت از ساحه ساحه تخنيکی نمبر دوم افسوتر را ماهوار مبلغ دو هزار و سه صد دالر آمريکايی طی عقد قرارداد به کرايه گرفته بودند و بعدا نيروهای آمريکايی ساحه فوق الذکر را در اختیار گرفته که باید قرارداد فسخ می گردید، اما مسوولين شرکت افسوتر ساحه جدید را (...)
پذيرش > واژه های کلیدی > واژه های کلیدی در کابل پرس > فساد، سوء استفاده، اختلاس و غصب زمين
فساد، سوء استفاده، اختلاس و غصب زمين
-
اختلاس و غصب زمين در وزارت ترانسپورت!
24 آپریل 2008, بوسيلهى کامران میرهزار -
سوء استفاده و اختلاس در وزارت فوايد عامه!
28 آپریل 2008, بوسيلهى کامران میرهزارموضوع اول: به تعداد 87 تن از کارمندان ریاست های راه و میدان سازی حفظ و مراقبت سرک ها و سروی پروژه سازی وزارت محترم فواید عامه یک مقدار پول قابل ملاحظه از مدرک تحصیل حق العبور مقروصیت داشته تعداد 15 تن آن مبلغ دو صد و هژده هزار کلدار پاکستانی و مبلغ یازده صد و هفتاد هزار و یکصد و هشتاد و سه افغانی مقروضيت دارند لادرک و تعداد 72 تن آن ها که مبلغ دو صد و هفت هزار و هشتاد و يک افغانی مقروض اند، شامل وظيفه بوده و آماده پرداخت آن نمی باشند. وزارت محترم فواید عامه در حصه حصول پول مذکور کدام تدبیر مشخص اتخاد ننموده است.
سرک کابل باميان
موضوع دوم: رياست حفظ و (...) -
هفتصد و سی و دو هزار و چهارصد و سی و شش دالر اختلاس به همراه جعل سند
29 جنوری 2011, بوسيلهى کامران میرهزارتاریخ نشر نخست در کابل پرس: يكشنبه 9 دسامبر 2007
وزارت معارف افغانستان سال 1384 در رابطه با جعل و سوء استفاده از صلاحيـت های وظيفوی محترم سيد حسين اشراق حسينی در مورد جعل اسناد تحصيلی. اختلاس مبلغ پنجصد هزار افغانی مصارف جشن 28 اسد 1382 توسط آقای صفی الله ثبات سرپرست رياست سارنودوی و عدم ارايه اسناد آن به شعبات حسابی. کمک های بلاعوض يونيسف که بالغ بر صد و سیزده هزار و نهصد و هشتاد وسه دالر می شود. معاشات کمپيوترکاران راديو و تلويزيون تعليمی و تربيتی و رياست تاليف و ترجمه شصت و دو هزار و ششصد دالر. مصارف شش ماه ه مقام وزارت شش هزار دالر.
مصارف و مخارج (...) -
عمر زاخیلوال کجا و یک میلیون دالر کجا و تجارت کجا؟
6 آگوست 2012, بوسيلهى احمديبه اساس معلومات بدست آمده مبلغ 200,000.00 دالر امریکایی که توسط غضنفر گروپ به حساب عمر زاخیلوال ریخته شده رشوه از بابت در اختیار قرار دادن پول های جیکای جاپان بوده که در عوض آن تیل از ترکمنستان به افغانستان قرار بود داده شود چون جاپان پول نقد برای افغانستان نداد و در عین حال ترکمنستان از جاپان قرضدار بود بنآ جاپان از ترکمنستان خواست تا به عوض پول متناسب به مقدار قرضداری برای افغانستان تیل بدهد.
از اینکه دولت افغانستان پول ضرورت داشت و از سوی دیگر آوردن و فروش تیل در داخل کشور کار دشوار و پر جنجال بود بنآ دولت تصمیم گرفت تا با یک کامپنی تیل قرارداد کند تا (...) -
مشکل اصلی تامین امنیت توسط نیروهای افغانستان: جابجایی و مسلح سازی تروریستان در قالب نیروهای دولتی
17 جولای 2011, بوسيلهى کابل پرسبالاخره دولت افغانستان و عناصر اصلی حامی طالبان مانند فاروق وردک و اشرف غنی احمدزی در این دولت، زمینه ی مانور و حمله طالبان به بامیان باستان را فراهم آوردند.
نشر نخست در کابل پرس: چهار شنبه 23 مارس 2011
کابل پرس: حامد کرزی رییس دولت مافیایی طالبی افغانستان که بصورت غیر قانونی و با تقلب و تخلف برنامه ریزی شده در انتخابات، ماندن خود را در ارگ ریاست جمهوری تمدید کرد، اعلام کرده که مسئولیت امنیت برخی از مناطق افغانستان به نیروهای افغان سپرده خواهد شد. مناطقی که کرزی اعلام کرد نیروهای افغان مسئولیت تامین امنیت را بر عهده خواهند داشت، این مناطق هستند: ولایت کابل (...) -
مافیای اقتصادی و معامله ای ضد ملی!
31 مارچ 2009گزارش دقیق و مستند در دست است که یک تعداد از باند گروپ های مالی وابسته به تیم کرزی درحکومت، جلسات فشرده و جدی ای را برگزار کرده اند تا شرکت مواد نفتی دولتی را به نفع خود خصوصی بسازند.
در رأس این گروهوحیدالله شهرانی وزیر تجارت قرار دارد. خبر حاکی است که چپاول گران ملکیت های ملی قصد دارند از طریق غضنفر گروپ و به همکاری مستقیم احمد ضیا مسعود و کاظم سکرترش شرکت ملی مواد نفتی را که صد ها میلیون دالر سرمایه دارد، از چهارچوب دولت خارج کرده و به نفع خود شان آن را خریداری کنند. باند مافیای اقتصادی پلان کرده اند که در روز های غیابت حامد کرزی در کنفرانس لاهه هالند، (...) -
علی احمد جلالی، انورالحق احدی، اشرف غنی احمدزی و زلمی خلیل زاد هنوز درخواست ترک تابعيت آمريکا نکرده اند
25 آپریل 2009کابل پرس: يک مقام سفارت آمريکا در کابل که نخواست نامش فاش شود به کابل پرس گفت که تاکنون اين سفارتخانه هيچ درخواستی مبنی بر ترک تابعيت آمريکا از آمريکایی هایی که افغانی الاصل هستند دریافت نکرده است. اين مقام افزود که درخواست ترک تابعيت پروسه ای کوتاه مدت نيست و بايد مراحل مختلفی مانند تسویه حساب مالیاتی را برای ترک تابعيت طی کرد. او همچنين افزود که در برخی موارد اين دادگاه است که درباره ترک تابعيت آمريکایی افراد تصميم می گيرد.
دولت آمريکا سالانه حدود هفتصد درخواست ترک تابعيت اين کشور را دريافت می کند که در سال 2009 تاکنون هيچ درخواستی از آمريکایی های (...) -
مافیای کرزی، دادستانی و احتمال باطل شدن انتخابات پارلمانی
9 نوامبر 2010, بوسيلهى کابل پرسکابل پرس: امروز مافیای حامد کرزی در تمام نهادهای دولتی و در بیشتر نهادهای بین المللی دست اندرکار در مسایل افغانستان نفوذ دارد. بخش مهم این مافیا در ارگ ریاست جمهوری ست و خارج از ارگ در وزارتخانه ها، پارلمان، دادستانی، دادگاه عالی، کمیسیون انتخابات، ولایات، امنیت ملی، سفارتخانه ها و...می باشد. رهبری مافیا را علاوه بر شخص حامد کرزی افرادی مانند هدایت امین ارسلا، فاروق وردک، انورالحق احدی، احمد ولی کرزی، گل آغا شیرزی، عبدالرب رسول سیاف، عبدالرحیم وردک، صبغت الله مجددی و...بر عهده دارند.
عکس از اسوشیتد پرس
مافیای حامد کرزی در انحصاری کردن قدرت، اختلاس های (...) -
مدیریت، شفافیت یا تجارت خانوادگی؟
18 آگوست 2008قبلاً مقاله تحت عنوانی" روابطه شخصی, واسطه ها و عدم کفایت باعث نا کامی وزارت مبارزه علیه مواد مخدر شده است "از بی کفایتی وسوء استفاده ها از طرف حبیب الله قادری وزیر اسبق وزارت مبارزه علیه مواد مخدر درآن وزارت از طریق کابل پرس به خوانش گرفتیم . توقع برین میرفت تا این چهره نا توان را بنا بر نا کا می هایش علاوه از اینکه از صحنه دولت داری سبکدوش میگردید, انتظار میرفت تا مورد پیگرد قانونی نیز قرارداده میشد . اما دیدیم که نه تنها اینکه این انتظار برآورده نشد بر علاوه پاداش خوبی که مطابق میل و تقاضایش بود زمینه برایش فراهم ساخته شد تا به حیث قونسل درشهر تورنتو (...)
-
دلایل عمده سقوط کندهار
15 جولای 2008, بوسيلهى عیسیاگر بطور دقیق حوزه کندهار وعوامل نا امنی ها و مشکلات آنرا مورد بحث قرار دهیم،ممکن در ظرفیت این مقاله نباشد.اما بطور خلاصه به این نکات می پردازیم. کند هار از زمان آغاز حکومت آقای کرزی دست کم با مشکلات و نا امنی های مختلف مواجه بوده است. در یکی دوسال اول دوره ریاست جمهوری کرزی تایک حدی وضعیت این ولایت شکل عادی به خود داشت. زیرا دشمن به آن حد از توانایی و تاکتیک های محاربوی و انتحاری برخوردار نبود که بتواند یک تهدید عمده در منطقه و افغانستان باشد.دولت نیز به دلیل مشکلات داخلی که وجود داشت توجه جدی به این نقطه نداشت از همین جاست که دشمن آغازبه فعالیت میکند چون (...)
0 | ... | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 110 | 120 | 130 | ... | 360